Jump to content
Annons

Cederquist

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. Det finns ett företag som heter Cinesamples som har ett piano som heter Piano in Blue. Har inte detta själv, men har hört det i produktion och det låter fantastiskt bra. Mjukt och varmt ljud. Inte speciellt dyrt heller vad jag minns...
  2. Nu verkar de ha släppts! Någon som hunnit testa / köpt än? 🙂
  3. Tack för infon! Skall kolla in isratrance-forumet då!
  4. Izotope gör väldigt bra grejjer. Men de kostar ju lite också... för vocals har dom en plugg som heter "Nectar". Har hört att den är mycket bra!
  5. Det finns även en bra plugg som heter PSP MixBass 2 och som ingår i pluggpaketet PSP Mixpack 2. Denna plugg tycker jag är jättebra att lägga på just basar så att de sitter lite bättre i mixen och fetas till lite!
  6. Hej och välkommen! Mycket bra låtar du gjort måste jag säga! Snyggt! Håller på med "vanlig" trance själv och har mitt första släpp på g... men har också alltid gillat psy- och goa. Jag har faktiskt gjort en psytrancelåt som jag kanske vill försöka sajna efter lite mer finslipning... har du några tips på bra netlabels inom psy- och goa? Återigen, varmt välkommen!
  7. Albion! 🙂 http://www.spitfireaudio.com/
  8. Jag har hört mycket gott om Albion 1 - 3 när det gäller orkestermusik /stråkar. http://www.spitfireaudio.com/ Helt ok priser också! Är själv sugen på någon av dessa!
  9. Många bra tips! Tack alla! Att tappa inspiration eller komma in i svackor händer oss alla och det gäller verkligen att hitta sitt sätt att ta sig ur det. Jag brukar alltid börja mina låtar i "kronologisk" ordning. Jag börjar alltså med introt för att sedan bygga upp låten vidare. Först börjar jag med bastrumman. Sedan lägger jag på hihats och percussion. Basgången brukar komma in sedan för att leda in till ett break innan själva huvudmelodin kommer igång. Sedan jobbar jag mig "utåt" igen till själva outrot. Jag gör trance och detta upplägg tycker jag personligen funkar bra för ett lite mer "klassiskt" trance-sound. Men så klart gäller det att variera sig så att alla låtar inte byggs upp på samma sätt och låter alltför snarlikt! 🙂
×
×
  • Skapa ny...