Jump to content
Annons

RoadToNever

Medlem
  • Antal inlägg

    71
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Malmö

Min musik online

  1. Hoppas jag start tråden i rätt avdelning... Jag märker att mitt nuvarande mikstativ inte är kvalificerat för min stormembranare. Gängorna är "hala" och rund fot skull kännas tryggare och lättare att jobba än trefot faller omkull i fel vinkel. Söker förslag på bra stativ för rimlig peng. Säg inte K&Ms dyraste modell snälla, gärna nått som går att beställa på thomann eller musik produktiv.
  2. Enda sättet att uppnå symmetri med främmre väggen.
  3. Kom til slut loss och bokade tid hos Audiovox. Bemötandet var vänligt och dom verkade kunniga. Avgjutningar blir färdiga under Januari.
  4. Ok, ungefär vad jag lutar åt. Superchunks skulle iaf vara för mödosamt med tanke på den oräta vinkeln och fönsterna. Om jag minns rätt nämnde Ethan Winer att 4 tum OC703 + 4 tum luft funkar nästan lika bra som 8 tum OC703. EDIT:Ethan Winter citatet handlade troligtvis inte om hörn så kanske inte applicerbart....
  5. Wow, tack för länken. Kan du länka till ett exempel på luftspalt?
  6. Hmm:http://byggpriser.se/isolering_9/Mineralull_95_mm_gallery.html Här är en bild på lyssninghörnan f ö:
  7. Funderar på att köpa en rulle mineralull hos byggvarhandel och ställa den i hörnet jag vänder mig mot i lyssningsläge(se ritning nedan), förhoppningvis med ett material som jag kan senare kan återanvända när jag känner mig redo att tillverka en ram. Frågan är om detta är en god idé, och i så fall vilka typer av material och speccar är jag ute efter? Såhär ser mitt rum ut:
  8. Jag vet att man kan använda Etymotic ER6 med ER6-15 adapter emellan med det är en utgången modell. Jag hade bollat frågan till Etymotic som tillverkar filterna som Bellman använder.
  9. Jag deltog i ovanstående test(dubbelblindtest). Det behöver knappt sägas att Opus spöade motståandarna. Att industrijättarna nu står bakom formatet betyder nått positivt, nämligen: Bättre ljudkvalitet från streamingtjänster i framöver och särskilt när du befinner du på vischan med dålig 3G täckning.
  10. <Tycker ofta basen är väldigt svår att höra i låtar och enbart verkar vara till för utfyllnad. Några andra sätt att fylla ut ljudet ifall det skulle låta tunnt? Du har inte problem med högtalarna eller rummet? Inget fyller ut som en välarrad basgång.
  11. http://www.youtube.com/watch?v=zJsaIH-Smwg http://www.youtube.com/watch?v=G36UD0TNih0 http://www.youtube.com/watch?v=ilCLX8Ou2lk http://www.youtube.com/watch?v=Cke5CVoJuT8
×
×
  • Skapa ny...