Jump to content

vstrs

Medlem
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

About vstrs

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 03/28/1966

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Västerås

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gillar hjulen på syntstället! Vilken enkel snabb lösning! Med ett stativ av samma typ som k&m 18810 får du benutrymme, eftersom det är ett bordsstativ och inte krysstativ.
 2. Ja, om du vill använda yamahapianot till dator så har elpianot midi out. Du behöver ljudkort med midi in och en midikabel. Vet ej om du kan använda usb porten till de nyaste datorerna. Kanske någon annan vet.
 3. 7 September som leveransdatum hos flera firmor på nätet.
 4. Fina studios! Jag tror att man bokar studio efter vem som man vill samarbeta med och vad det kostar. Hur djup poolen är spelar ingen roll.
 5. . Hoppas ni gillar musiken. /John
 6. Försök att hitta de delar av processen som just du är bra på och försök sedan hitta någon/flera som kompletterar dig. Det tar tid.
 7. Det finns ingen recovery drive skiva med windows 10 så du kan skapa en egen. Köp en 8 - 16 GB usb minne och följ instruktionerna i länken Skapa en återställningsenhet http://windows.micro...-recovery-drive Ta backup på era arbetsfiler och spara era licenser. Synkar ni era projektmappar m.h.a molntjänster? Förvara inte backup, recovery usb och datorn på samma ställe. Klart! Skönt att ni slipper förlora tid och pengar. /John
 8. Om du har problem med IRQ så...Du återställer IRQ genom moderkortet sen ordnar operativsystemet resten åt dig. Det finns en reset funktion i ditt bios som du ska använda om du inte löst det redan. Läs i manualen till ditt moderkort. Ibland kan du flytta på IRQ själv men det är överkurs för att lösa problemet. Du behöver heller inte flytta på korten, bara återställa för att omfördela IRQ. Lycka till.
 9. En liten provlyssning på Dexed och annan kick. Jag har panorerat och lagt på reverb. Inga övriga effekter. Jag använder 24 bitars syntmotorn från google så det är ej autentiskt DX7. Man kan välja under PARAM mellan: modern 24 bit, Mark 1 och OPL Series. Det är 7 kanaler med Dexed och det går lätt för datorn. Jag skulle kunna lägga på 7 kanaler till. Det fungerar inte med alla vst syntar. Log(sinus) är inte en avancerad funktion för en dator eller mobiltelefon idag. http://nolltjugoett.se/musik/LekMedDexed.mp3
 10. http://asb2m10.github.io/dexed/ http://www.themusicp...soundbanks.html Klicka där på 3000 soundbanks. Jag tror några kommer le lite igenkännande. Inga effekter i Dexed så det får ni lägga på i er host. Jag tror Dexed numera är mest känd för de som har provat syntar i Android. Det är en DX7 (liknande/härmande) synth som de lägger ner mycket energi på. Ha kul!
 11. Antingen så spelar du in gitarren direkt in i datorn och använder simulerade förstärkare och/eller så mickar du gitarrförstärkaren. Du kan bygga en isolationsbox till förstärkaren/högtalaren om du inte vill störa dina grannar. Lådan ska ha ventilation om förstärkardelen ska vara i lådan. https://www.google.se/search?q=isolation+box+for+guitar+amp+diy&espv=2&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi8_aLVlbrKAhWD2ywKHdakDcQQsAQIHQ http://www.thomann.de/se/rivera_silent_sister_isolation_cab.htm
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.