Jump to content

andyplanck

Medlem
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About andyplanck

 • Rank
  Nykomling

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  flogsta, Uppsala
 • Intressen
  Musik, musikproduktion, ljudteknik, kyrkan

Personlig information

 • Hemsida
  http://andyplanck.co.uk
 1. Det var inte kul förr. Framförallt med kretsar som tappade stämningen stup i kvarten.
 2. Reagge trodde jag ska spelas in på så dålig utrustning som möjligt,,,
 3. En kompis mastrade sin på cutting room och hela mellanregistret försvann, ingen spets i brasset över huvudtaget. Det var som om nån lagt en yllefilt på allt ihop. Rekommenderar Andreas Tilliander.
 4. En av mina favoritskivor, Edin-Ådahls Reser till kärlek är inspelad på bara MILAB och det låter fantastiskt!
 5. Hur fixar jag sidechain i Cubase AI4 då?
 6. Hur sidechainar jag i AI4:an då? Sidechain är ett mixredskap jag använder mycket
 7. Hej! Jag får ingen midi in från mitt minilab i cubase men i ableton funkar det fin fint. Nån som har nått tips?
 8. Jag undrar om nån fått Arturias Minilab att fungera som kontroller i det utmärkta djprogrammet MIXXX?
 9. Har en musikerbekant som skrek högt och ljudligt över Ilok då han inte hittade sin,,, så det är ett idiotpåfund tycker jag.
 10. Hej Alla glada. Jag håller just nu på med ett extremt projekt där Bpm:en varierar rätt kraftigt. Jag remixar och vill behålla pukfillsen... Hur tänker ni? Kan man tajta upp med en sidechainad kompressor?
 11. Hej alla glada. Grejen är att jag är ansvarig för en ljudanläggning. Vi ska ha en klubb med dubmusik och behöver ett schysst delay/reverb, Är jag fel ute om jag tänker TC electronics M One XL?
 12. Jag har producerat en hel del i Ableton Live. Jag gillar det skarpt då det är så intuitivt och roligt!
 13. Jag ska bygga ihop en ljudanläggning som ska fastinstalleras och bestå av följande komponenter: Zonmixer, 1 zon per rum, 3 rum Mixer Zonmixer ART MX225 Högtalare HK Audio IL 80-CT Produktinfo om IL80CT Cd spelare: IMG Stageline CD-110 +kablage och kabelkanaler, rackskenor och C Min fråga är: Behöver IL80-CT:n något slutsteg och behöver jag komplettera med något mer? Budgeten ligger på 10.000 Det är den första anläggningen jag installerar, därför frågorna.
 14. Jag heter Andreas Lindholm. Jag är 23 år gammal och har varit med här på forumet tidigare. Jag jobbar dagligdags som ljudtekniker och Musikjournalist på Radiofyris och har intervjuat namn som Jens Andersson (The Ark) Goran Kajfes och Christian Kjellvander men producerar även elektronisk musik hemma i lägenheten och har gjort det länge. Gör även en hel del frilansjobb som tekniker i kyrkan och där håller vi på med ett större digitaliseringsprojekt där vi överför kassettband. Jag är en mångsidig herre med stort ljudtekniskt intresse.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.