Jump to content
Annons

Carl Wendt

Medlem
  • Antal inlägg

    33
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Har en enkel fråga. Har köpt ett par passiva monitorer som jag driver med ett slutsteg och jag vill kunna växla snabbt mellan dessa och mina vanliga aktiva. Har för närvarande mitt USB-ljudkort kopplat från rca ut till en spektrumanalysator via XLR, så jag tänkte att jag borde stoppa in "switchen" direkt efter denna. Skulle väl kunna köpa en mixer men det kanske finns någon smidigare lösning? Är bara ute efter att kunna växla snabbt mellan monitorerna för lyssning. Tack! /W
  2. Det var riktigt trevligt att få träffa några sköna dudes! Hoppas på fler tillfällen som detta! =) /Wa.. Carl
  3. Jag kommer gärna! Men förslagsvis kör vi söderkällarn som reservalternativ eftersom Carmen kommer att ha hög volym.
  4. Hehe, ja jag förstår att du mår lite illa, vem gör inte det av sånt ;p Vi gjorde låten som en demolåt med demosång, sedan lade rapparen upp det på metro on stage. Jag trodde inte att vi skulle gå vidare. I fortsättningen blir det ordentlig sång. Tack för den positiva responsen!
  5. tack! vad roligt =) Jag har metalbakgrund så det kanske är därför ;P Du gjorde början på min dag väldigt bra, tack för det.
  6. Fan grabbar, var inte sådana playerhaters nu! Jag skulle givetvis rösta på er 😉
  7. Hej! Jag sökte för ett tag sedan samarbetspartners och hittade en rappare här på forumet. Nu har vi gått vidare i metro on stage och behöver hjälp med röster för att komma till finalen! Rösta gärna på oss om ni tycker att vi förtjänar att gå vidare. Studio forum roxx. http://onstage.metro.se/artist/67809 /Carl
  8. de där lurarna är klockers. Så till saken: Stå på dig för fan, enligt konsumentköplagen och köplagen gäller att du har avtal med DEM, de har avtal med AT. kolla www.lagen.nu . Att hota med lag är oftast ganska bra eftersom butiksnissar ofta har dålig koll och försöker dra rövare. Jag har jobbat i butik och läst pyttelite juridik men det räcker.
  9. Har kollat gs och alla de andra forumen, tänker köpa skiten, funderat på arc men det verkar så jävla dyrt, detta lär ju knäcka arc! kanske är de lika ärliga som http://www.soundonsound.com/sos/sep08/images/yamahans1001_l.jpg ? 😉 Skämt åsido, tror att det är bra grejer som oss som sitter med lurar och kassa monitorer. Sitter med ath-m50 rokit 5 i vardagsrummet och det känns inte så tillförlitligt eller ärligt.
  10. tycker helt klart att det egentligen är ett trevligt initiativ, beroende på hur man vill tolka det. Men jag sitter väl personligen i samma sits just nu och det är alltid kul att träffa nya människor som brinner för samma sak, så jag diggar idén om att träffas och snacka lite limiters i alla fall =D Håller med de andra om att det framstår en aning formellt, men jag har mer att tjäna på att träffa likasinnade så jag blir positivt överraskad av att du tar ett initiativ som det här, det är alltid bra att vara öppen!
  11. Time machine? Min tjej jobbar med en massa adobe-program och de använde det på hennes jobb.
  12. Carl Wendt

    Hej

    Klicket är ju för att du har för långsam atta ck på kompressorn. Justera denna eller justera synthens attack, alternatitvt byt kompressorläge i logics "compressor". Men sätter du ratio på max och attack på lägsta blir det garanterat inga klick.
  13. Ok, som jag misstänkte. Kanske jag kan hjälpa örat att ta tempen på baspaketet med en busskompressor med andra ord, ska prova det. Det känns ju som att det svåraste man kan göra är att få till bra bottenpaket, men skam den som ger sig.
  14. Hej hej ☺️ Kanske lite text om vilka ni är och er favoritmat? =)
×
×
  • Skapa ny...