Jump to content
Annons

lagtime

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack alla för all hjälp! Låter grymt det där Sonefors! Precis vad jag ville höra. Jag har självklart backup på alla projekt på en extern hårddisk, så det borde väl vara hyfsat safe.
  2. Hallå där! Har beställt en ny Macbook Pro som borde komma nu i dagarna. Den ska då ersätta min äldre Macbook Pro. Nu undrar jag vad som är det smidigaste sättet att flytta över Logic 9, 3:e partspluggar, projekt och allt sådant. Som det ser ut nu så har jag alla samplingsbibliotek (Native Komplete, Superior Drummer och liknande) på en extern hårddisk och alla andra pluggar på datorns hårddisk. Sitter dessutom mitt i ett mixningsprojekt för tillfället, samt lite stundande inspelningar, så det skulle vara smidigt om alla presets och sånt följde med när Logic flyttas. Hur brukar ni göra? Tack på förhand
  3. Har exakt samma problem med att ljudvågorna inte syns. Funkade helt perfekt förut och sen började problemet från en dag till en annan. Har inte hittat någon lösning på det än tyvärr.
  4. Hej! Det ser ut att vara ett durspel det där. Fungerar ungefär som ett munspel med olika toner beroende på om bälgen dras utåt eller trycks inåt. På ena sidan har du bastoner och ackordknappar och på andra sidan har du toner i den skalan durspelet är stämt i. Finns i lite olika stämningar och det går inte att se vilken det är bara genom att titta på det. Du får prova dig fram för att lista ut vilka toner som är vilka. Mer information kan du hitta här: http://info.melodeon.net/ Tjo!
  5. lagtime

    Glissando?

    Ja det var väl det jag fruktade. Finns inga sådana i Logic vad jag kan hitta i alla fall? Men man vet ju aldrig, det kanske dyker upp något fyndigt trick snart!
  6. lagtime

    Glissando?

    Hej hallå! Är det någon som har kommit på något fiffigt sätt för att få till ett snyggt glissando i Logic 8? Har ett stråkparti i en låt där det skulle vara fint, så det gäller främst cello och viola och sådant. Äger bara en fiol själv tyvärr... Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...