Jump to content
Annons

Vey

Medlem
  • Antal inlägg

    61
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då Vey senast vann var 21 april 2014

Vey hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

4 Neutralt
  1. Hej, är tyvärr inte intresserad. Min kommentar var angående den tidigare posten där någon lekte med sin kollegas dator lunchen och var lite dryg. Såg nu att den var borttagen. Ledsen för förvirringen och lycka till :-)
  2. Som rubriken lyder, var hittar jag filer från min inspelning? Inte själva projektfilerna utan ljudfilerna från inspelningar. Logic pro x på yosemite. Tack 🙂
  3. Kolla fiverr,finns en del musiker där. Du får nog pröjsa ett par hundra per låt, men det låter ju som att du bryr dig tillräckligt för att göra det 🙂
  4. Testa in ear lurar med brusreducering, tycker det håller det mesta borta :-)
  5. Ett trick som många nämner i liknande trådar är att hitta någon på soundcloud som gör liknande musik som du och har tusentals followers. Sen går du in på hans followers och kör follow på typ 1800. Av de 1800 kommer kanske 500 tänka "Hmm vem är denna snubbe som followar mig?" och kolla in din profil och lyssna på nån låt. Förutsatt att du har bra låtar där så kommer kanske 300 av dem att följa dig. Sen kan du göra det igen med nån annan. Vissa betraktar det som spam, andra som genidrag, men folk märker dig och följer dig iaf och du får början på en fan base.
  6. Tänkte bara säga att jag diggar din rappröst. Mycket karaktär i den, lite lik Chords (på ett bra sätt). Håller dock med prototyp om att ditt uttal borde förbättras lite för att få så bra delivery som möjligt. Låter väldigt svenskt nu. Lycka till i sökandet :-)
  7. Antingen med ett automation clip (finns tutorials som förklarar bättre än vad jag kan ;-)) eller genom att spela in automation and score, det finns i menyn för inspelning, och helt enkelt höja volymen som du gjort i din andra daw :-)
  8. Vey

    Är EZkeyz bra?

    Om man vill ha piano i sina låtar men inte spelar det så bra så är biblioteket i ezkeys sjukt bra att ha. Bara att mata in ackord och välja hur de ska spelas så får man ett midispår. Gillar man inte soundet så kan ju detta midispår fortfarande användas till ett annat piano :-)
  9. Nu kanske inte kaffet fått igång mitt huvud ordentligt än, men det är väl inte en medelväg om du som påstår dig ha noll erfarenhet söker ett erfaret geni? 🙂 Det som sägs i tråden kan ju faktiskt visst vara av relevans för dig iom att folk pekar ut på vilket sätt de uppfattar ditt budskap negativt, det ju fullt möjligt den perfekta producenten reagerar likadant och du därför sumpar dina möjligheter.
  10. Även om de löser det så som du säger så är det ju bra att de får in klagomål på personen. Det gör att nästa gång det händer så ser de en historik av samma beteende och stänger förhoppningsvis av kontot.
×
×
  • Skapa ny...