Jump to content
Annons

Deejay Rick Z

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Deejay Rick Z

    Ändra tonart

    Tjena, jag har en låt där jag nu har börjat att utgå från tonart C4. Men hur gör jag nu för att kopiera och lägga nästa block på D4 utan att ändra den tidigare på C4?
  2. Deejay Rick Z

    Fadea in virvel

    Tjena, i Reason så fadea man in ett spår genom att nolla spåret och spela in och sakta öka volymen, jag undrar hur jag gör samma sak i FL Studio?
  3. Tjena, har rätt nyligen gått över till FL Studio, har tidigare använt Reason. Nu kör jag mina beats i Reason och spelar upp via ReWire i FL Studio. NU vill jag ju spela in dessa trummor så de hamnar i låten när jag sparar projektet sen i FL Studio, hur ska jag gå tillväga?
  4. Tjena, är en kille på 30 år som är bosatt i Sundsvall. Hållit på som dj sen 14-15 års ålder och lärt mig massor av det. Har ett öra för att höra vad som funkar och inte funkar. Har nu lessnat på att göra enformiga låtar pga att jag är dålig på melodier. Så nu söker jag någon som är duktig på text och melodier för samarbete, all typ av musik, pop, disco, house etc. Jag själv är stark på trummor och basgång, samt mixning och mastering. Jag jobbar i FL Studio. Hör av dig via PM om intresse finnes!
×
×
  • Skapa ny...