Jump to content
Annons

Vey

Medlem
  • Antal inlägg

    61
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Allt postat av Vey

  1. Hej, är tyvärr inte intresserad. Min kommentar var angående den tidigare posten där någon lekte med sin kollegas dator lunchen och var lite dryg. Såg nu att den var borttagen. Ledsen för förvirringen och lycka till :-)
  2. Som rubriken lyder, var hittar jag filer från min inspelning? Inte själva projektfilerna utan ljudfilerna från inspelningar. Logic pro x på yosemite. Tack 🙂
  3. Kolla fiverr,finns en del musiker där. Du får nog pröjsa ett par hundra per låt, men det låter ju som att du bryr dig tillräckligt för att göra det 🙂
  4. Testa in ear lurar med brusreducering, tycker det håller det mesta borta :-)
  5. Ett trick som många nämner i liknande trådar är att hitta någon på soundcloud som gör liknande musik som du och har tusentals followers. Sen går du in på hans followers och kör follow på typ 1800. Av de 1800 kommer kanske 500 tänka "Hmm vem är denna snubbe som followar mig?" och kolla in din profil och lyssna på nån låt. Förutsatt att du har bra låtar där så kommer kanske 300 av dem att följa dig. Sen kan du göra det igen med nån annan. Vissa betraktar det som spam, andra som genidrag, men folk märker dig och följer dig iaf och du får början på en fan base.
  6. Tänkte bara säga att jag diggar din rappröst. Mycket karaktär i den, lite lik Chords (på ett bra sätt). Håller dock med prototyp om att ditt uttal borde förbättras lite för att få så bra delivery som möjligt. Låter väldigt svenskt nu. Lycka till i sökandet :-)
  7. Antingen med ett automation clip (finns tutorials som förklarar bättre än vad jag kan ;-)) eller genom att spela in automation and score, det finns i menyn för inspelning, och helt enkelt höja volymen som du gjort i din andra daw :-)
  8. Vey

    Är EZkeyz bra?

    Om man vill ha piano i sina låtar men inte spelar det så bra så är biblioteket i ezkeys sjukt bra att ha. Bara att mata in ackord och välja hur de ska spelas så får man ett midispår. Gillar man inte soundet så kan ju detta midispår fortfarande användas till ett annat piano :-)
  9. Nu kanske inte kaffet fått igång mitt huvud ordentligt än, men det är väl inte en medelväg om du som påstår dig ha noll erfarenhet söker ett erfaret geni? 🙂 Det som sägs i tråden kan ju faktiskt visst vara av relevans för dig iom att folk pekar ut på vilket sätt de uppfattar ditt budskap negativt, det ju fullt möjligt den perfekta producenten reagerar likadant och du därför sumpar dina möjligheter.
  10. Även om de löser det så som du säger så är det ju bra att de får in klagomål på personen. Det gör att nästa gång det händer så ser de en historik av samma beteende och stänger förhoppningsvis av kontot.
  11. HAAHA vafan! Inte ens ett snyggt försök att sno ju. Jag tycker inte du ska säga något till honom. Fuck honom, om du talar sanning (antar att du gör det) så är han ju dum i huvudet och att prata med honom kan ju få honom att ta ner just din låt men han kommer ju fortsätta göra så mot andra (och kanske dig igen i framtiden). Snacka med support direkt, det står under rubriken "Reporting Infringements" på https://soundcloud.c...g-infringements Om din anmälan inte får resultat lär den ändå arkiveras och om han fortsätter såhär så kommer han att få fler klagomål på sig vilket leder till att de kommer att uppmärksamma honom ordentligt när de hamnar på hög.
  12. Nice, lagd i min metal playlist. Tycker inte han som sjunger clean vocals låter så pojkband om man jämför med typ dead by april, han låter rätt passande :-)
  13. Haha!! Seriöst är du tunnan och moroten???? Vi brukade lyssna på det på rasterna i typ fyran, fick från typ kazaa, du e fan rockstjärna i mångas ögon ska du veta <3
  14. Vey

    Google Music

    Yes, 4 euro per skalle och månad. Har inte krånglat någon mer gång, men när det väl gjorde det så missades en hel del mail från klienter. Men som du säger kanske man får vad man betalar för om man ger 4 euro..
  15. Vey

    Google Music

    Kan bekräfta att deras kundservice inte är Något att hänga i granen. Är tekniskt ansvarig för bla mail via Google apps och har behövt ringa dem för support och det är typ det sämsta kösystemet jag varit med om. 17 minuter satt jag innan jag gav upp. Under den tiden fick jag varken veta mitt könummer eller ett erbjudande om uppringning när det var min tur, mailade istället och fick vänta fett länge.
  16. Vey

    Google Music

    Fast hur bra går det för dem att konkurrera ut saker i allmänhet? Google+ har ju inte direkt konkurrerat ut Facebook iaf i min åldersgrupp :-) Edit: läste dock lite snabbt nu och det verkar ju vara lite mer nischat för oberoende artister. Kanske kan vara nice om folk orkar köpa där och sen lägga i offline playlist på Spotify. Hur lätt lär detta vara gentemot iTunes? Är ej insatt men känns som om att alla och deras hund finns på iTunes om de vill
  17. Känner som tidigare kommentarer att jag inte är säker på vad du menar. Kan det vara så att det är själva synthljudet du är ute efter och inte melodin?
  18. Yes, den används typ som en cache för att speeda upp de mest använda programmen (därmed DAW program om man sitter med musik mycket 😄). Men den ska inte vara så svår att byta om man vill köpa en större SSD för att installera saker på..
  19. Jag är väldigt nära att köpa en ny laptop som bland annat skall användas för musik. Problemet är att jag kommer att ha den till en del annat också, jag spelar en del spel och håller på med en del ganska tunga beräkningar (pluggar master i beräkningsfysik). Jag har hittat en som jag tror kommer tjäna de sistnämnda syftena väl, men är lite osäker på musikbiten. Igår så satt jag och läste gamla trådar om datorer här på forumet och i någon tråd stod det att man ska akta sig för vad det är för chip på moderkortet eller nåt sånt för att det kanske är olämpligt när det gäller musik. Författaren till det inlägget utvecklade dock inte sitt argument när någon frågade, så om någon vänlig själ vill kolla på den så vore jag glad (jag vet inte vad jag letar efter i den frågan)! Värt att tilläggas är att jag får 1000 kr rabatt pga medlemsförmåner. http://www.webhallen...ll_hd-windows_8 Jag kör btw med externt USB ljudkort. Jag var först orolig över att den bara har 5400 RPM hårddisk, men den har även en SSD dit de mest använda programmen flyttas (eller nåt) så hårddiskhastighet för musik borde väl vara lungt? Annars ska man kunna byta SSD;n utan svårighet.. Tack på förhand!
  20. Ska strax lägga en beställning från thomann på interface, mic o lite grejer och skulle vilja beställa med ett par hörlurar också. Vet dock inte riktigt vad jag ska ha, har läst runt lite och sett att AKG K-240 MKII verkar bra, men lite osäker på om de är något för mig. Vill ha dem på mig för att lyssna medans ja spelar in sång och gitarr och vill därför inte att de ska läcka ut massa ljud som åker in i micen. Har använt hörlurar som gör det förut och blir inte så bra resultat då tycker jag. Thomann marknadsför dem ju som semi open vilket kanske tyder på att de läcker lite grann? Vill även mixa i dem men är inte proffs direkt så är inte lika viktigt att de är bra för det. Något annat i samma prisklass som är bättre för mina ändamål? Kostar 1142 på thomann just nu: http://www.thomann.de/se/akg_k240_mkii.htm edit: glömde bort huvudanledningen att ja gjorde tråden.. har läst ordet hörlursförstärkare lite varstans, är det något man behöver för dessa lurar eller gåre bra att bara stoppa in dem i ett m-audio fast track pro?
×
×
  • Skapa ny...