Jump to content

toniced

Medlem
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by toniced

 1. Jag har tittat en hel del på video ang VMS. Det ser lovande ut. Måte säga att jag är rätt trött på att de mikrofoner jag har inte passa alla låtar med sång. Vissa låtar kräver annan Mick vid ref eller vers. Det blir någ en VMS om inte någon här övertalar mig motsatsen.
 2. Visst är det proffskvalitet. Blir intressant att höra i fall någon här på forumet har en sådan eller använt den.
 3. Sökte runt lite på forumet och hittade bara lite info. Någon som använd denna mikrofon? och vad tycker ni om den? Jag är främst på jakt efter sång mic. Dock ska det passa olika sångröster och olika sångstilar.
 4. Vi söker en medlem för ett Studioalbum. Vi träffas en till 2 gånger i veckan. Tanken är att vi jobbar tillsammans me de låtar som vi redan har färdiga. Inget är skrivet i sten och vi är öppna för nya idéer. Vi har tidigare spelat med SilverGrey Mind där vi har gjort 3st album som finns på Spotify och andra distrubutörer. Vi har en fullutrustad studio där vi kan skapa all musik. Om ni tycker det låter intressant är det bara att höra av sig till: silvergreymind@outlook.com Toni och Tompa
 5. Här kommer en ny video med SilverGrey Min!
 6. toniced

  Smile 4 me

  Tycker låten är riktigt bra. Bra sång. Som Jay Bee säger så kan den bli en riktig hit med bättre produktion.
 7. Tyckte om låten. Riktigt bra!
 8. Samtidigt skulle du ta med en virvel med vispar med lägre volym som oxo löper hela låten ut
 9. Tips. Efter "bryggan" Mind for a faith.. Lägg en crash på ettan och där kan basen oxo börja. Tyckte låten var bättre utan bas i början.
 10. toniced

  Lack Of Flow

  Oj då!!!! Inlägget hamnade under fel kategori!!! Någon Moderator som kan flytta det?
 11. toniced

  Lack Of Flow

  Version 1

  80 downloads

  Hej! Det var ett tag sedan jag laddade upp en låt, Vore dags för det igen tycker jag. Tyck gärna till om låten.
 12. toniced

  Lack Of Flow

  Titel: Lack Of Flow Av: toniced Uppladdad: 15 maj 2015 Kategori: Rock/Metal Hej! Det var ett tag sedan jag laddade upp en låt, Vore dags för det igen tycker jag. Tyck gärna till om låten. Klicka här för att ladda ner filen
 13. Jag tycker det låter bra. Bra balans med instrumet och i relation med sång o kör. En bas i skulle sitta fint om den började vid första refrenen och låten ut. Bra jobbat som vanligt
 14. toniced

  Desserver

  Skönt gung och känsla i låtiden. Bastrumman skulle ha varit mer öppen och inte så dämpad och fast. Lite mer "muller och slammer"
 15. Jag har lyssnat på det många gånger utan att höra någon skillnad. Bra jobbat. Är det samma inställningar på pluggen vs hårdvaran? eller har du rattat fram dig genom gehör?
 16. Vet i gudarna... tycker jag hör något vid 0.10 in i versen? Kan bara vara synvilla. Något mer boost i lägre frekvens rund 100-250 Hz?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.