Jump to content
Annons

RichardH

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om RichardH

  • Födelsedag 1985-09-13

Om mig

  • Stad/plats
    Stockholm
  1. Musiken kommer alltid främst, men vad som är bra och dåligt är ju subjektivt. Men får man till det med både känsla, bra låtstruktur och en bra meloldi så hjälper nog Imagen bra till för att få en bättre upplevelse. För att få det unikt tror jag på att alltingen ta in lite nya influenser eller att utvecklas som låtskrivare.
  2. RichardH

    Gratis Mix!

    Kalaskul! ska bli intressant att leka med!
  3. RichardH

    Gratis Mix!

    förstår din poäng, men i slutändan tror jag att jag lär mig mer på att mixa t.ex 10 låtar i olika genres än 10 låtar av samma artist, då i det fallet ofta är samma instrument och mickningar på samtliga låtar. Dessutom handlar det om tid. Skicka gärna över nån låt vettja!
  4. R.I.P Såg honom på SRF för ett par år sedan, en av dom bästa konserterna man vart på. Piggare gubbe på scen fick man leta efter.
  5. Sitter på en lånad 122 nu, och rekomenderar den inte, den lever sitt eget liv med oförklariga knaster och liknande. sök på problem med tascam 122 på google och du har en del att läsa : )
  6. Och här kommer ännu ett! http://dl.dropbox.com/u/7060231/UntitledMix.mp3 Och satsade självklart oxå på att göra en snabbmix (20 min) Rally mix rules!
  7. RichardH

    Gratis Mix!

    Hejsan! Vill gärna utvecklas inom ljudteknik och mixning. Så har ni nån låt ni behöver ha mixad, eller vill ha en alternativ mix utav, så hojta till! Gäller som sagt 1 låt gratis, vad ni gör med den, är upp till er. Hörs! MvH/Richard
  8. Hejsan! Har problem med att spela in flera spår samtidigt i cubase 5 med Windows 7. 64bit Har på min egen dator hemma Cubase SX3, och van vid denna.. då man aktiverar den "röda knappen" för att välja vilka spår som ska spela in, men hur funkar det på Cubase 5? Har laddat hem nya drivrutiner från m-audio, checkat vst inställningarna, och valt ingångskanalerna. klickat på "eneble" knappen, men jäklar det vill inte fungera! : ) Tacksam för svar! Med vänliga Hälsningar //Richard
  9. Tackar Debatt! Funkade utmärkt nu med dina beskrivningar, så nu kan man fokusera på det roliga, inspelning!
  10. Tjenixen! Har precis börjat med att spela in riktiga trummor och har ett M-audio Fasttrack ultra med 8 in/ut. http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUltra.html Mest testat att spela in på en gammal data med usb 1 (där det bara funkar två kanaler) utan problem. men har tänkt korta stunder låna en laptop för att spela in trummorna på flera kanaler. har testat på en laptop med windows 7 och fick där in signal från alla ingångar. men lyckades inte få in dom på egna kanaler. var för sig. har gått in på vstconnections och testat lite olika versioner, men det borde väl vara 8 mono in och på output 8 ut? och efter det borde det väl bara vara att skicka kanal i "in mono 1", kanal två "in mono 2" osv? använder cubase sx3 ursäkta om det blev lite rörigt, men är lite av en nybörjare : ) Tackar för all hjälp jag kan få!
  11. Tjena Larson, haha, självklart vill vi ha 80 st metal sångare, blir gött ös! : ) Thrinithan, självklart!
  12. Sångare med kraftig pipa sökes! 80-Metal typ Bon Jovi, Dokken, Scorpions, Ratt, Alice Cooper mm. Självklart har du en jäkla sångröst, Scenvana och stil och vill satsa 100% Maila och skicka länk där du sjunger, så skickar vi över en låt med vårt material.
×
×
  • Skapa ny...