Jump to content
Annons

Astaroth218

Medlem
  • Antal inlägg

    33
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Här har vi min. http://soundcloud.com/astaroth218
  2. Admin eller liknande är mycket välkomna att flytta detta om det är felpostat. En cover jag spelade in för ett år sedan exakt. LIKMASK firar idag ett år. Första låten: Kom gärna med berömmelse och gåvor 😄 detta var vad jag ville förmedla idag! Tack som fan!
  3. hade gärna betalat 2-300 kronor i månaden med, då jag tycker att Spotify är en helt underbar tjänst! Värt varenda krona!
  4. Här e en video på ett litet projekt jag medverkar i! Ni ser mig på Gitarr och sång i videon.!
  5. http://clubcenturion.se/ den klubben anordnar gig på Parken.. Yttrar inga kommentarer om dom dock..
  6. okej.. det är rätt mycket jag undrar! Men först och främst: Hur lyckas man att nå ut med sådan musik i sverige/världen idag om man som alla band startar som "okänd"?
  7. Okej, inte för att vara den som dömmer (stavning) andra, men denna tråden är inte för att kasta skit på andra medlemmar här på forumet.. Det som jag startade tråden för var mest att veta VILKA band som skiljer sig från mängden och hur dom har lyckats. (inte för att det stod i trådstarten, men det var vad jag egentligen ville veta) Jag är själv ett stort fan av både Dissection (RIP Jon Nödtveidt) och Watain! älskar verkligen deras låtar, kan inte peka ut en enda låt som jag inte tycker om.. DE SOM INTE LYSSNAR ELLER GILLAR BLACK METAL SKA INTE ENS YTTRA SIG I DENNA TRÅDEN DÅ DET INTE ANGÅR DOM!!
  8. Fan, jag gillar eran musikvideo! och säger som en föregående talare: Använd Adobe Premiere Pro! Riktigt bra program!
  9. Berätta vad det var, även om det är pinsamt! Kommer säkert hjälpa någon mer i framtiden!
  10. Nyfiken på hur det går för dig??
  11. Astaroth218

    Kabel

    hehe.. Lycka till! dom är jävligt billiga med
  12. Astaroth218

    Kabel

    https://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=23173&artno=133963 Första länken på google 😛 Annars e dom väldigt lätta att löda själv!
×
×
  • Skapa ny...