Jump to content
Annons

FutureLegends

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. Får inte heller igång CueMix. Varken CueMix FX startar men inget mixerfönster kommer upp, "vanliga/gamla" CueMix startar inte ens heller. Minns inte om jag nånsin försökt tidigare. Har en original 828.
  2. Ingen erfarenhet av något av dem. Har ett gammalt original 828 (som har funkat kanon) och lite sugen på att byta upp mig till 828mk3. Förutom mickstärkarna så har 828mk3 bl.a 2 hörlursutgångar, Footswitch ingång (för punch-in etc), separata Main Outs, 2 Send (för att koppla hårdvaru kompressorer etc dirkekt t.ex). 828an har lite fler in och utgångar helt enkelt. Traveler har 2 extra preamps. Ganska hugget som stucket helt enkelt om det inte är nåt av det du behöver. Ska man använda dem "on the go" så kan det ju vara skönt med ett bus-powered för att slippa en extra strömkabel (och hitta kontakt till den).
  3. Hey! Kör Mac så kanske inte bästa kollen på ditt problem, men... PCI 324 är ju ett PCI kort och köper du en ny dator så lär det vara PCIe, så då måste du uppgradera till ett 424 kort via MOTU. Detta kostar $295 tror jag. Jag har MOTU 2408mkII och en 1296. Har uppgraderat från PCI-324 till PCI-424 (då 324an var buggigt med OSX) sen var jag tvungen att uppgradera till PCIe424 när jag bytte till en Intel Mac. Så lite mycket pengar för att få samma gamla ljudkort att funka med nya datorer. Det har funkat helt kanon förutom det. Beroende på dina behov, skulle jag fundera på att lägga till lite och kanske skaffa ett FW interface... 2408 är ju väldigt gammalt nu så kanske inte värt att skaffa ett nytt kort för att få det att funka...
  4. Yup, dubbla skärmar är ett måste... Tyvärr har jag inte råd med 2st Apple Cinema Display 30" så jag får nöja mig med helt vanliga 19 tumsskärmar (som jag dock målat om, hatar 'PC-grått' ;-) Min studio-partner är inte helt förtjust i Jack Daniel's bannern, han fattar inte tjusningen i rock n roll clichéer... Men han vet att tar han bort den så tar jag bort mixerbordet ;-) Men Glenfiddich är ju inte helt fel det heller!
  5. Nytt är bl.a: Beat Detection Engine. Latency compensation. MasterWorks EQ. Enhanced Pro Tools support. Consolidated Window. Productivity enhancements. Mer info finns här. Skeppas enligt utsago om ca 2 veckor...
  6. Fan, lödde ihop min egen 32-kanaliga multikabel... lovade mig själv att aldrig löda nånsin igen efter det hur mycket pengar man än sparar. Har aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv ;-)
  7. Vem bryr sig om Logic nu när MOTU lanserat Digital Performer 4.5? 😳 Verkar ruggigt lovande... MOTU DP4.5
×
×
  • Skapa ny...