Jump to content
Annons

debkastudios

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om debkastudios

  • Födelsedag 2002-01-01

Om mig

  1. Det finns en väldigt enkel lösning på ditt problem. Du behöver bara spela in med line-signal på natten – via DI-box – och sedan spela in förstärkaren en annan tidpunkt då grannarna inte blir arga. Det hela kallas för reamping. En bra apparat för detta ändamål är IBP från Little Labs – http://www.littlelabs.com/ibp.html För mer känsla i spelet kan du ju använda en stärkarplugg som låter snarlik. Det viktigaste är dock att du inte spelar in själva pluggen utan att du spelar in den rena line-signalen. Googla reamping för massa mer info 🙂 Lycka till!
  2. Det låter som du tänker lite fel.. Det är väl objektet som ska spelas in som är den avgörande faktorn på vilken mick som ska användas inte själva preampen..
  3. Du vet ju inte hur slutprodukten låter för andra i sina högtalare bara för att du hör som du gör i dina "vanliga" högtalare. Därför finns det ju en poäng att ha referenshögtalare och att man ackustikbehandlar mixningsrummet för att kunna göra en bättre bedömning av att mixen håller i de flesta system. Finns ju ingen poäng att det bara ska låta bra hos dig.. såvida musiken inte bara ska spelas just där förstås.............
×
×
  • Skapa ny...