Jump to content
Annons

Lost

Medlem
  • Antal inlägg

    110
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Lost

  • Födelsedag 2007-10-11

Om mig

  • Kön
    Man

Senaste profilbesökare

3 262 profilvisningar
  1. Lost

    Nytt ljudkort

    oops, missade TRS totalt. Så TRS -> XLR-sladdarna räcker för att koppla upp sig? vad för andra alternativ har jag (vill ha med mig lite olika kablar). 1. TRS -> XLR 2. RCA -> XLR 3. ... ???
  2. Lost

    Nytt ljudkort

    Tror att det blir M-Audio Fast Track Pro. Kan ju troligen koppla upp mig till deras mixerbord (RCA -> XLR - funkar det?) Kom gärna med lite idéer kring kabelage! tack..
  3. Lost

    Nytt ljudkort

    Det finns inga som sjunger, spelar guror eller lirar trummor .. enbart ljud ifrån datorn (elektronisk musik). Så låg latency är ju ett krav isåfall. Men om jag har uppfattat det rätt så finns det möjlighet att koppla vilket jäkla ljudkort som helst till de mixerborden de använder? (Tele>XLR)
  4. Lost

    Nytt ljudkort

    kanske inte är så lätt att veta om man aldrig har hållit på med sånt förut ????????
  5. Lost

    Nytt ljudkort

    Kan jag koppla upp Fast track Pro mot större mixerbord så man kan köra ett liveset?
  6. Lost

    Nytt ljudkort

    Hej, är på jakt efter ett nytt USB-baserat ljudkort till min nya laptop (som bara har USB). Jag har kikat runt en hel del på Thomann.de - och ja, det finns en hel drös med olika i den prisklass jag kan använda. Det finns lite krav på inputs/outputs eftersom jag ska iväg på en del spelningar i sommar och vill kunna koppla upp ljudkortet till deras större mixerbord. De jag har kikat på är: Yamaha MW10C (länk) PreSonus AudioBox USB (länk) Lexicon Omega Studio (länk) Det var några. Yamaha MW10C har jag redan fått bekräftat att den skulle fungera att koppla in i deras system - det jag skulle vilja veta om Yamaha'n är om det fungerar bra med latency, samt i Ableton live. De andra korten vet jag inte om de fungerar att koppla in i olika system, det kanske ni kan hjälpa mig med? Budget: 2000:- Krav: Enbart USB! Tack!
  7. Lost

    C/O adress

    Hej, krävs det något speciellt för att få använda sig en såkallad "C/O" adress? t.ex: Skivbolagsnamn C/O förnamn efternamn studiovägen 1A 123 45, Studio
  8. Snart kommer ju Record 😐 Kommer du att börja använda det istället för Cubase & Logic? eftersom du då har möjligheten att spela in gitarr, sång eller vad det nu må vara? dessutom verkar det vara ett riktigt bra mixerbord i Record! Bara nyfiken!
  9. Lost

    Record

    Såg någon video om Record. Och killen som representerar Record för Propellerheads snackade om att allting byggdes på DSP effekter. 😐 förstår inte ett jota av vad det kan vara, men låter ju speciellt.
  10. Lost

    Akustisk gitarr

    Ja jag har ju rätt så korta fingrar så att nå överallt kan kanske bli ett problem 😉 Men får helt enkelt testa mig fram och se vad jag finner. Tack för all hjälp! kom gärna med mer tips om ni har några 🙂
  11. Lost

    Akustisk gitarr

    Well .. är nog inte så mycket jag kan "prova" eftersom jag inte kan spela gitarr 😉 Det jag dock kan prova är hur bra gitarren passar mig rent storleksmässigt.
  12. Oh shit .. jag har redan skaffat mig ett tält! 😄 Tror det är plastpinnar! men det ordnar sig nog. Finns det inte ens en liiiten gräsbit man kan ställa upp sitt tält på? 🙁 Cya in camp303!
  13. Lost

    Record

    Okej. Det ser ut som att man bör ha minst en 30" skärm för att få en bra överblick i Record. Gigantiskt jue ..
  14. jasså markus. sprakar det? 😄
×
×
  • Skapa ny...