Jump to content
Annons

Niiles

Medlem
  • Antal inlägg

    124
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Niiles

  • Födelsedag 1982-12-17

Om mig

Socialt

  • Skype
    andreas@kingdmnd.com
  1. Har använt detta ljudkort i några år och aldrig krånglat. Men nu sista månaden har jag börjat höra extrema störningar i monitorerna, låter nästan som en hdd som surrar i bakgrunden. Och idag när jag var inspirerad sätter jag mig vid datorn då störningarna kommer ut extremt högt och kan spela ungefär 10 sekunder innan allt låter som någon har satt en Bit Distort på hela skiten. Startar om ljudkortet och det funkar i 10 sekunder igen. Det kan inte vara något annat än ljudkortet eller? Någon som varit med om liknande sak?
  2. tack grabbar! ska testa imorrn! 😮
  3. Ska testa detta tack! 🤪
  4. Niiles

    Förlänga en vocal.

    Om jag har en som sjunger ordet "love" men vill stretcha ut det så att det blir längre, mycket längre. T.ex Loooooooooooooooooooooooooove, jag har inte lyckat få till det bra genom att timestretcha det, klippa upp det och förlänga. Låter dåligt och hackigt. Någon som har något tips att förenkla denna procedur?
  5. voxengo voxformer är sweet! använder den till det mesta! compressor, eq, gate i samma paket. http://www.voxengo.com/product/voxformer/
  6. Tror ni om denna? Apple Tänkte grisa in 8 gb ram. det borde väl räcka ett tag?
  7. Jo jag tänkte väl det så med, men tänkte man kanske kunde trigga sinus tonen med midi så man kunde gå upp och ner i noter som man vill?
  8. Jo får kanske göra en 5 olika kicks. bounca ner och sedan använda dem kanske.
  9. (Studio forum > Inspelningsprogram > Cubase) Förstår inte riktigt hur du menar? Jag vill ha en kick där jag kan bestämma vilken ton den ska ligga på. Som en tung 808 ungefär. Alltså där sine´n sätter igång.
  10. Niiles

    Trigga Sine med Kick

    Tjena. Nu är det så här att jag kör en vanlig Sine från Ton generatorn med en gate sidechain på och sedan en kick med send till gaten för att trigga den. Funkar kanon! Men jag skulle vet om ni någon bra tips för att kunna ändra ton på sine samtidigt som kicken slår? Måste man automatisera pitchen för att ändra ton eller finns det någon fin liten gratis vst som kanske löser mitt problem?
  11. Har en liten grej jag stör mig på. Det blir lite som en delay när jag spelar in midi. Om jag börjar direkt och spela in på en bar så blir mid spåret skjutet bak eller nästan till slutet av klippet. Alla andra daws fungerar perfekt att spela in på med midi men här funkar det inte riktigt som jag vill. Vad kan det ha att göra med? Tacksam för hjälp.
  12. Jag antar att min låt blev raderad för jag hade remix i titeln? Min låt var en egen låt förutom ett vocalsample från en medlem härifrån som också godkände att jag använde vocalsamplet. Tråkigt.
  13. Vista Drivisar Här får du!
×
×
  • Skapa ny...