Jump to content

G Bango

Medlem
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutralt

About G Bango

 • Rank
  Med i gänget
 1. Blanda två genres då, typ electro blues vad fasen som helst , lite fantasi tänk outside and far away the box
 2. https://www.studio.se/index.php/topic/88676-rabbla-upp-genrers-som-inte-finns/ : )
 3. Jag startade för ett tag sedan "rabbla upp genres som inte finns än" tråden och nu tänkte jag ta den ett steg längre. Vad sägs om en tävling där du ska göra en låt i en genre eller blandgenre som inte finns än, vad sägs? Så kan alla rösta på vilken låt som är bäst o coolast. VI SKULLE KUNNA GÖRA SÅ ATT MAN FÅR TILL 1 OKTOBER TILL SIG ATT HITTA PÅ NÅT. Det är bara ett förslag annars kan vi ta längre då detta är ganska svårt kan jag tänka mej. Who´s with me??!!
 4. Speciellt om man är tjej,, ex är Alexandra Stan, Nicki Minaj britney m.m dom ser mer bra ut än vad dom sjunger
 5. detta är visst en fråga som handlar om musik, för idag så är utseende väldigt viktigt om man ska kma långt i musikbranschen,, och dessutom så la jag denna tråd under Allmänt och om man läser vad som står under allmänt så står det "allmänt om musik", det står inte "allmänt om studio och inspelning".....
 6. Sorry men det finns nog inte så mkt tjejer i detta mansdominerande forum.
 7. är det inte så? Jag har sett massa random tjejer som, när dom sjunger, blir mkt snyggare,, eller är det bara trams kanske=?
 8. Jag tror då inte helt på detta,, men det lät bra om det nu bara var gjort med ONE
 9. Hur är den där tidningen? funderar på att införskaffa mej en prenumeration ps. tack MRS8 för stavnings tipsen
 10. Jag skrev ej att dom är världskända men 46,828,579 visningar(i skrivande stund) är ganska mycket vilket dom har, alltså fyrtio.sex.miljoner.åtta.hundra.tjugo.åtta.tusen.femhundra.sjuttio.nio visningar, det är mer visningar än ganska många större stjärnor har. Lite tröttsamt att många ska komentera allt så negativt, som jag sa ,,man kan få bra (demo) produktioner med billiga grejer men vill man uppnå högre kvalité så kräv både hög kvalité i skallen och materiellt sett oxo.
 11. visst har du rätt att en produktion blir bättre om man är kunnig , men du säger ändå emot dej själv när du först säger att man kan göra feta produktioner på billiga grejor och sedan säger du att det är stor skillnad på billiga och dyra saker. och vad är billiga grejor , jo att kanske ha ett ljudkort 1500kr och 1 mick för 1000kr. visst går det göra helt okej produktioner men det är som en del säger att det räcker bara till demos m.m. det var ju lite det jag menade med tråden att kvalité kostar om man vill uppnå hög kvalite.
 12. är det nån som ser vad det är för Mikrofon, Mysto & Pizzi använder? jag ser att det är en neumann iallafall ,, är det nån som ser exakt vilken modell? kolla vid 2:27
×
×
 • Create New...