Jump to content
Annons

Muje243

Medlem
  • Antal inlägg

    37
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. dimarzio tone zone skaru ha!, den passar i alla superstrator
  2. Muje243

    AXL GITARRER?

    Hej jag har alltid undrat om AXL gitarrer är nåt att ha eller om det bara är skit ☺️ . Är det nån som vet?
  3. Hej jag är intresserad av att köpa en ny förstärkare men vet inte riktigt om det är värt det, just nu använder jag en Fender Superchamp xd men jag skulle vilja ha lite mer gain. Skulle nån av dem andra märkerna som jag nämnt i rubriken kunna ge mig lite mer gain. Jag spelar oftast metal och blues som t.ex zeppelin, hendrix, slayer, randy rhoades(Ozzy Osbourne), pink floyd, black sabbath, megadeth, zz top, paul gilbert. Ni får gärna komma med andra förslag, hälst ett pris under 4000kr och det får inte vara en combo.
  4. jag måste nog hålla med eftersom jag har varit med om samma sak med en av mina el-gitarrer. Den började brusa och låta väldigt svagt, det lät ungefär som om man prasslade med godis papper. Och anledningen var att jacket var löst, så jag skruvade fast jacket igen men då hade det blivit värre, så jag öppnade upp el-gitarren och tittade vad som var felet. Och det var en lödning som hade lossnat, men inte från början utan det var när jag skruvade fasst jacket som lödningen gick sönder. Gå till närmaste musikaffär och låt dem fixa det!(4sound fixade min gratis!)
  5. kan vara sladdarna 😐..... men jag vet inte 😲
  6. och den här e det inget fel på häller! http://viewitem.eim.ebay.se/FENDER-STRATOCASTER-MIJ-H-SERIAL-VINTAGE-WHITE-FLOYD/190552536595/item synd bara att den har en Floyd Rose!
  7. nja asså smaken e som baken, fast jag spelar mer blues! än vad jag spelar metal!
  8. här har vi en as bra begagnad för ett bra pris! http://viewitem.eim.ebay.se/PRS-Paul-Reed-Smith-Santana-SE-Electric-Guitar-Used/120756428566/item
  9. jo det visste jag redan och det e just därför jag inte vill ha den. Anledningen e att jag har en Fender förstärkare.
  10. jo jag tänkte på det också men jag spelar inte modern metal 😉 jag spelar bara typ 70-80tals metal! 😛 så det blir nog bra! Men jag tar fortfarande emot andra förslag på bra dist-pedaler 😄
×
×
  • Skapa ny...