Jump to content
Annons

UNiT

Medlem
  • Antal inlägg

    109
  • Gick med

  • Senast inloggad

Statusuppdateringar av UNiT

  1. Jo, jag svek Hudik för kärleken! ;D Uppe och hälsar på päronen ute i före detta Glashyttan just nu, och jag ska ner och titta på byn sen imorn tänkte jag. Lär väl bli lite nostalgisk som jag brukar :D Ha det gott och lycka till med de musikaliska äventyren!

  2. Från Hudiksvall minsann? Där är man born and raised! Emigrerade till värmland för ca 8 år sen, och försvarar det med att Kristinehamn är precis som Hudik - fast mindre. Vet du om de kör Närradion där upp fortfarande?

  3. Lyssnade just på ditt sommarprateri! Härligt att höra lite rekorderligt hälsingemål igen! :D OCH slide-gitarr dessutom!

  4. Jag vill bara tacka herrn för att ha introducerat mig för The Upper Crust! Precis vad som har fattats mig ett tag... Lycka till AC/DC-festivalen!

  5. Va bussigt av dig att ge avatar-damen en mössa så hon inte fryser. Är alla laxar så omtänksamma?

  6. Ok. Är det den som ger "Breath of Death"? =P

  7. Va i hela friden har du i mun?!?

  8. ok... jag är inskränkt som inte får uttrycka mer än 400 tecken...

    forts på förra: ch jag känner mig inspirerad att slutföra min egna projekt!

    Peas!

    /Björn

  9. Har suttit och lyssnat på dina låtar här nu en stund, och gosse vad du kan techno! Vad pysslar du med just nu, är det Jetlag som gäller? Kul idé med att låttitlarna kretsar kring flyget. Är själv lite av en konceptualist, problemet för mig att jag har så många idéer på olika teman, så det blir svårt att hålla sig till ett. :) Nåja, det jag egentligen tänkte säga var att jag gillar din musik, o

  10. UNiT

    Känns väldigt fint att ha dig här på forumet! Du har varit en enorm tillgång på propparnas forum länge, och din expertis kommer att vara värdefull även här! Har inte sett att du varit reggad här förrän idag :)

    Ska slita hem nyaste updaten av din sjuuuuuukt stora gratis(!!!!) fill oxå.

    Peas!

    /UNiT

  11. Klart att NES rular! Vi ska kröna Kungen av 8-bitar (bland mina kompisar i Kristinehamn alltså) snart, helt enkelt utröna vem som sparkar mest bak i gamla klassiker som SMB1, Ice Climber och Balloon Fight bla! Erkänn att du bli avis! Hades! /Björn

×
×
  • Skapa ny...