Jump to content
Annons

EkL

Medlem
  • Antal inlägg

    83
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt

Om EkL

  • Födelsedag 1991-05-05

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Hudiksvall
  1. Jag har samma interface och problem som du! Särskilt mycket missljud får jag från bas och annat lågfrekvent. Har provat koppla på alla möjliga sätt, olika högtalare och lurar samt testat i andra byggnader, dvs inget sladd- eller jordningsfel. 1641:an har jag haft i bra många år nu men det ser ut att vara dags att skaffa nytt.. Om nu inte du hittar en bra lösning åt oss ☺️
  2. Tjena! Skylten kör väl en del punk va? Då kanske Kronofogden skulle passa, vi ska dessutom spela i Stockholm och Göteborg den 25/5 respektive 2/6 så det vore kul att klämma in Linköping också! Spana in oss på: http://www.facebook.com/pages/Kronofogden/154926914574262?sk=app_178091127385 Skål!
  3. Välkommen hit! Blev en smula nyfiken på ditt band.. Vad heter ni? Jag lirar också punk å rock, kommer från aaaaangry hudik! Hoppas du kommer att trivas här på forumet 🙂
  4. Sitter som på nålar inför upplösningen. Jag har några gemensamma vänner med den här idioten, och det är hög tid att någon trycker åt honom och plockar ner honom på jorden. Heja Kanix, jag är på din sida!
  5. Som sagt ovan, ett slap-backdelay i kombination med en gnutta reverb. Skuren runt 250-350hz och neråt gissar jag. Lägg på en gnutta tape-distorion eller liknande så är du hemma. De hårda konsonanterna i sångljudet hittar du ganska lätt med vilken kompressor som helst. Försök även att hitta varma mid-frekvenser med eq. Lycka till!
  6. EkL

    Google +

    Gärna det! Eken_39@hotmail.com
  7. tyvär så har jag inget band för tillfället, haft diverse crust och metal band men just nu är jag on my own. vart är du ifrån?

    http://www.myspace.com/wastelandswe

    här är mitt gammalt band du kanske skulle gilla.

    skål!

  8. Tack och bock! Lirar du själv i något band eller så? Vore gött att lära känna lite fler likasinnade här på forumet. Ha't bra!

  9. Skönt rens=)

  10. Öppningsriffet är i alla fall samma melodi som Set the controls for the heart of the sun med Pink floyd. Men det är ju en ganska simpel melodislinga och knappast något att kalla stöld.
  11. EkL

    Ny forumdel

    Det lät faktiskt som en schyst idé. Det är ju väldigt viktiga grejor det där med juridik och bolag. Men frågan är hur pass mycket aktivitet det skulle vara i den.
  12. EkL

    Vinylspelare

    Letar du efter en billigare variant så kanske den här kan vara något för dig: http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=104376483 Med den så spelar man in antingen vinyl eller CD direkt till USB-minne eller minneskort. Dock verkar det bara gå att spela in i mp3-format, såg jag. Så om du inte har så höga krav, så kanske ☺️
  13. Fixa lite mysigt i rummet där du ska spela in. Jag läste ett knep som lät riktigt bra i tidningen Hemmastudio för alla. Fixa en liten ljussättning i inspelningsrummet så att du kommer i rätt stämning, för har man ett tråkigt eller stökigt rum, så blir man på tråkigt och oinspirerat humör. Därav spelar man också tråkigt. Nu vet jag inte om det var ett sådant här sorts tips du var ute efter, men jag bju'r på det ändå, ha en trevlig fredagskväll! 🙂 edit: En riktigt bra pall är också skönt att ha när man spelar akustisk gitarr, lite konsert-stämning är bara bra!
  14. Oj, oj! Redan dags för röstning, tyvärr kommer inga motivationer, jag har bråttom iväg ut på rep med nytt band. 8 poäng - 15 Reaver 6 poäng - 04 Ripped to Pieces 4 poäng - 14 Pitiful Humans Taste Thy Blade 2 poäng - 05 Sockeblast 1 poäng - 07 The Prophet Alla var riktigt jävla duktiga! (Förutom några kanske...)
  15. Ett försök utan någon speciell ordning: Pink Floyd - The Wall Nirvana - Nevermind Missbrukarna - Krigets Gentlemän Alice in Chains - Jar of Flies Nirvana - Bleach Bad Brains - Roir Bob Marley - Natty Dread Black Sabbath - Paranoid David Bowie - Ziggy Stardust and the Spiders from Mars Doktor Kosmos - Evas Story Det gick inte så bra, det var svårare än vad man kunde tro
×
×
  • Skapa ny...