Jump to content

Kanix_Cane

Medlem
 • Content Count

  226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kanix_Cane last won the day on April 12 2012

Kanix_Cane had the most liked content!

Community Reputation

14 Bra

1 Follower

About Kanix_Cane

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 11/12/1983

About me

 1. Har tyvärr inte kommit något längre, har varit på skivbolaget ytterliggare ang att låten funnits kvar på bland annat Spotify. Men det är nu åtgärdat. Har tyvärr inte orken att gå vidare med det hela, ska nu fokusera mer på att fortsätta göra musik. Men lär inte släppa något mer musikaliskt gratis i fullkvalité på nätet, det är nåt som är säkert.
 2. Fick idag svar från arrangören på The Club: Det låter ju inget bra men nu är han redan säljchef och ska få spela ett set, jag håller vad jag lovar, dock får han inte spela den låten. Att han sen har problem i övrigt och ha gjort bort sig är inget jag har med att göra känner jag. Där fick man ju lite på nosen kände jag.
 3. Då fyller jag väl på med en ny men ändock liten händelse i det stora hela. Skickat fråga om hur The Club ställer sig till den info de fått och om de kommer göra några åtgärder gentemot Mr Mupp. Hade varit kul att se hans reaktion om de bestämmer sig för att inte låta honom medverka. Skivbolaget har jag ej hört något mer ifrån. Och inte heller Mr Mupp. Ska ta ett krafttag igen.
 4. De tackade för tipset och sa att de var lite less på honom för han verkade inte sköta sin uppgift när det gällde biljetterna till eventet samt att han var svår att få tag på. Fick inget direkt svar om de tänkte avboka honom med andra ord, men låter nästan som de menar något åt det hållet. Vill inte vara påstridig heller, men nu har jag åtminstone gett dem informationen om hela den här karusellen och rådde dem att låta någon mer seriös DJ spela.
 5. Nej inget nytt att rapportera tyvärr. Förutom att jag fått svar från "The Club" ang DJ Eracers spelning.
 6. Har skickat iväg ett mail till "The Club" ang DJ Eracer, med länk till denna tråd. Får se vad som händer! Inget svar fortfarande från honom via mail. Nu ska jag pula ihop ett trevligt brev med adressat Herr Skoglund i Söderhamn.
 7. Förmodligen har låten knappt sålts alls vilket annars hade varit en grund att bygga på, känns som det skulle bli svårt att enbart hävda upphovsrättsbrott som grund för skadestånd. Fast å andra sidan vet jag inte vad det skulle bli för följder om det blev en rättsprocess trots allt.
 8. Kan försöka få skivbolaget att skicka ett meddelande till dem och förklara vad som hänt, känns som det skulle väga tyngre än om jag skickade något. Men å andra sidan kan de ju säga att de skickat i sin tur men i själva verket inte gjort det.
 9. Bör då jag försöka få igenom mina krav och hoppas på att de inte vill ha mer tjaffs och skickar mig allt de har lovat? eller bör jag direkt färdigställa ett ersättningskrav och via en musikjurist el dyl sammanställa ett bevis på att det är jag som gjort låten?
 10. Hoppas att skivbolaget talar sanning, ska hålla kontakten med dem med fler frågor ang när de får siffror på försäljning etc och om de kommer göra fler åtgärder mot DJ Eracer (vilket de förmodligen inte har något intresse av, de vill väl tysta ner det hela). Facebook känns lite sådär, vill helst hålla en god distans gentemot personen i fråga.
 11. Det får antingen bli ett telefonsamtal eller ett brev till honom för antingen verkar han inte kolla sin email eller så skiter han i att svara. Har åtminstone fått svar från skivbolaget, dock på lite svårförstådd knackig engelska: Good morning, I know the song "Waiting for Love" from a few days, but until today, Dj Eracer admitted to me that it was not his song. I am upset by his behavior. In our contract we signed with him is the inscription: Artist declares that: a) all songs are original and are the result of His Own Work and That of his copyrights, songs are not encumbered by an
 12. Börjar känna mig otålig när jag inte får något svar från varken DJ Erace eller Hilltunes Records. Slängde iväg ännu ett email till dem då jag nyss såg att de skickat ut Promos till radiostationer för dryga månaden sedan i USA, vilket någon här redan nämnt när jag tänker efter. Hi, I have also noticed you have been promoting the track to several Radio Stations in the US, this has to be reversed and dealt with as well as all places you've been making the track available. If I won't get a reply from you soon I will carry this even further. regards, Kanix Cane
×
×
 • Create New...