Jump to content
Annons

silvR

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av silvR

  1. sålänge man håller borta sina ättriga tassar från att ladda ner den senaste "ingång bakvägen vol 27" & "havande & hairy omas pt1" så ska det inte vara nån större fara..... man behöver inte ens se sån skit när det istället finns "hutlösa hans samplar havande hackspettar i bokskogen vol 2" på youtube helt riskfritt!!!!
  2. e-type, har nästan fått mej att fälla nåra tårar pågrund av att det e så jävla tragiskt så det finns inte. annars så håller jag med om att eva cassidy kan röra om spesiellt covern "fields of gold" som oxå spelades på min bästa väns begravning. Även så hitta jag en undergroundsnubbe på youtube som spelar gura som heter mathew james o han har jort nåra låtar o bland annat en som e tillägnad hans nyfödda dotter som ni bara måste höra. Låten heter "sweet celine" ock den hittar ni om Den e så HUUUUUUUtlöst fin o han har sån grym spröd o go röst. han har även släppt en ny cover på "over the rainbow" checka dom, den här gubben har STYGG talang!!!! David Gray oxå tycker jag mej bli jävlit känslig av att höra låten "sail away with me" en norsk grupp med 3 bröder som heter "Crowtown" har även jort fina låtar att gråta till. listan kan göras väldit lång , men d får bli en annan gång
  3. här är två olika ställen som jag har tömt på alla gratisrefills. här finns allt mellan himmel o jordfästning, typ ms20, monopoly, waldorf, juno, jupiter 6 m.m. m.m. så alla reasonägare rekomederas varmt att gå in på följande adresser o götta sönder sej bland dilikatessena delar vi med oss här på forumet så blir allting mycket bättre vetnila?? http://www.reasonbanks.com/downloads.html http://www.propellerheads.se/download/refi...ReFillType=Free ________________________________________________________________ besök mitt ettkus tvåkus trekus fyrkus femkus sexkus SJUKHUS!!!!
  4. hårstrå ryckas bort, min farfar's snarknigar (typ 90+dB), kokande heroin på folie, kartongbit på cykel-eker, sakta riva isär ett A4, astmamedicinens doseringsburk (när den klickar) slägga på tågräls, hydralik för sätesjustering i en bil, en stor fläkt, konståkningsVM genom tvhögtalaren, tallrik som snurrar, getingar m.m. m.m. listan kan göras i prinsip hur lång som helst, ideerna verkar alldrig sina. många av dom här inspelnigarna är jorda med stereomicknig för att få fräcka ock annurlunda resultat. Mycket har jag använt i diverse exprimentell musik som jag har jort, men mycket inspelningar ligger bara o göttar sej för framtida bruk oxå. hehehehe _____________________________________________________ Visit My MySPEJS and have a listen plz!
  5. but till sonar o du kommer aldrig att se tillbax över axeln igen 🥰
  6. silvR

    Ljud från film

    wavelab eller nåt annat redigeringsprogram 😱🙂
  7. kebabtallrik med stark sås o feta ost med en schmöörklick på toppen 🙂
  8. tjena mittbena!! Jag har en mv 8000 som är förgångaren till 8800 (utan färgskärm o nåra andra funktioner) grajen är att det går att göra färdiga produktioner på den men jag tycker inte att för det första ljudet blir så bra med dom inbyggda EQ o effekterna + att man har inte så mycket valmöjligheter i maskinen som man får om man köper till expansionskortet för 8 utgångar till den o sen trackar in alla kanalerna på separata spår i datan för att där använda EQ o effekter. Men jag tycker apsolut att du ska välja Rolanden framför AKAI's skitmaskin! Akai är riktitt skräp o dom har nu blitt uppköpta ab numark o dom ger inte OS uppdateringar o har i allmänhet väldigt dålig support. + att om du vill redigera enskilda audiospår i 8800:en så är det väldigt svårt o jobbit att gå in på detaljer om du vill spela in nåt som blev fel mitt i tagningen . självklart kan du punsha in o ut o så men det optimala är att man har hela tagningar som funkar. det e det som e bra med en data kopplad till om du vill tex in o göra små ändringar tex timestrech o flytta runt saker i spåret oså. Det första du ska göra är iallafall att maxa ramminnet till 512Mb för dom 128 som den kommer med räcker inte långt. Maskinen tar oxå väldigt lång tid att starta upp o spara projekt o så för allt ska nämligen laddas upp i ramminnet. Men det e smällar man får ta för att få känslan o allt det sköna med en hårdvara. info finns på www.mvnation.com om du vill checka!
  9. spelar det nån roll att det är oblekt bomullstyg eller kan det vara vilket tyg som helst, tänkte om man vill att det ska va lite snyggare o kanske välja ett mönstrat tyg eller nåt. för övrigt måste jag säga att det va en bra beskrivning. Också undrar jag om det inte e bättre att bygga träramar runt skivorna för det har jag läst om på alla andra ställen att man ska ha!!! har du nån kommentar på det ??? Tack!! silvR
×
×
  • Skapa ny...