Jump to content
Annons

Studionovellen


Shadows

Recommended Posts

Annons
  • Svar 238
  • Created
  • Senaste svar

Postat mest i detta ämne

jappe (oregistrerad)

...kamouflerat till en hjälm, vilket Helmut inte upptäckte förrän han med stor kraft dunkade den i huvudet och segnade ner med ett förvånat ansiktsuttryck. Tre av dvärgarna...

Link to comment
Dela på andra sajter

"-Men?" sade klöfver, "-vi haver ju inga tärningar." "-Nä det spelar ingen roll" sade spader, "-för i mina lederhosen har jag en..."

Redigerat av nkai
Link to comment
Dela på andra sajter

...Spader och satte igång spelet med att börja slå. "Haha, en sexa!" ylar Spader men dom andra dvärgarna ser tveksamma ut... "Hur får du det där till en sexa, öppningen på chipspåsen är ju neråt och strumporna bara halvvägs ut - det är en solklar fyra!" rasar Ruter så att hans kinder blir rödblommiga..

Edit: kinder

Redigerat av hammagrella
Link to comment
Dela på andra sajter

..till Gurgelhals som pallade det mesta. Jag måste rädda Kjelle L, sade den hjältemodiga lurviga lilla grisen. HJÄLP, skrek Kjell och viftade med Butt-ers röda skägg. Kjell hade i ett obevakat ögonblick klättrat uppför Linder Christarw långa ben, men blivit överfallen av en enögd liten orm under sin klättring.

Plötsligt..

Redigerat av ®offe
Link to comment
Dela på andra sajter

"STÄÄÄNG AV DIIIIISCOMUSIIIIIKEN!!!!!!!!!" skrek Ture-kennet.. han hade nämligen precis varit o jammat på andra sidan sjön med sina tre kompisar Kal.mydia , Herr pes och Gon Orrén och var nu trött efter dagens roliga, men hårda session..

Just i det ögonblicket råkade

Link to comment
Dela på andra sajter

"Vem var Ove Törnkvist?".. o precis i det ögonblicket dök Angus Härgenstam upp och spärrade upp öronen på vid gavel för att kunna höra det rätta svaret.

Ruter, Spader och Klöver var ju så små att deras strupar inte kunde frambringa så värst högt lufttryck.. till slut slog Spader en pinne i Ruters hövve och skrek:

Redigerat av demoniqus
Link to comment
Dela på andra sajter

...ställde en ny fråga; "Vilken popmusiker ligger just nu på billboardlistan, markerad med en bullet för ytterligare klättring? Nic & The Family eller Gunther?"

Här ålar sig Bosse Ringholm in i gläntan igen, svårt handikappad av fiskpinnen med Hadock-skägg som sitter mellan skinkorna. "Jag har svaret, ryter han!"

Link to comment
Dela på andra sajter

den som kan hjälpa mig att få bort fiskpinnen.. skägget kliar.. den som gör det kommer få livstids sänkt skatt och en skärgårdsö och egen båt och min fru och...

-"BOSSE!!!!" ..vrålar Göran Mc Phearsson-Rultig som fått brådskande telefonsamtal från Kjell Lönnå att Bosse håller på att sälja ut sverige för egen vinnings skull...

Link to comment
Dela på andra sajter

...och det är inte så konstigt att Göran är upprörd, för plötsligt är det han själv som med en stor rörtång står och bänder och vrider med fiskpinnen i Bosses häck, i hopp om att själv ta hem första pris. Plötsligt får han loss den och Bosse utbrister lättat...

Redigerat av hammagrella
Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa ny...