Jump to content
Annons

hogweed

Medlem
  • Antal inlägg

    55
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

Om hogweed

  • Födelsedag 1969-10-04

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Göteborg

Min musik online

Senaste profilbesökare

4 192 profilvisningar
  1. Make me - 6p. Får lite Beatles vibbar på den här. Gillar sången damen levererar skarpt, extra plus för mellotron 🙂 Revelation begins of destruction -4p. Svårt val mellan den här och "Make me", grym atmosfär! TV generated -2p. Väldigt kompetent, bra spelat/sjunget och producerat! See the other things -1p. Mycket härligt ljudlandskap, förflyttas in i biosalongen och drömmer mig bort....🙂
  2. Hej Är det inte möjligt att spela in på 2 kanaler i samma tagning i Adobe Audition? På så sätt får du 2 identiska spår som du kan arbeta med.....
  3. Funderar på att köpa på mig ett par aktiva monitorer. Kruxet är ju,som alltid att budgeten inte tillåter några större utsvävningar. Har tittat runt lite och sett att det finns monitorer runt 1500,är det någon idé att lägga pengar på ett par billiga eller suger dom totalt? Någon som har koll?
  4. Tja utgående; Outport buffers = 10 Buffer size = 8048 ingående; Outport buffers = 10 Buffer size = 8192
  5. Jag har haft mitt ljudkort i ett par tre månader nu och det har strulat ifrån dag ett,framförallt med latency problem. Så häromdan fick jag igång allt på när ett nytt "roligt" bekymmer dyker upp.... Jag kör med ett EMU 1212 kort och använder cubase sx3 med latency satt till 10 ms vid inspelning. Jag skulle spela in ett riff och körde igång cubase med ett audio spår med amplitube som plugg. Efter lyckad session utan latency-problem bestämnde jag mig för att testa en stämma på riffet,laddade upp ett nytt audio track och körde med min POD. På det nya tracket har jag dålig latency och växlar jag över så att jag kör igenom tidigare track har jag bra latency!!?? Är det nån inställning med Audio buffers/buffer size som jag borde titta på? Är det någon som kan hjälpa mig? Jag börjar bli allvarligt trött på detta kort,önskar jag aldrig köpt det. Man vill göra musik inte hålla på med datastrul...........snyft!
  6. Bara när jag kör audio Det låter dessutom som om jag får "dubbel" lyssning,som om det routas skumt i mixern på nått sätt..... en konstig grej är att jag får in ljudet som spelas upp i cubase på stripen för ingången. Jag fattar inte,detta måste ju vara fel,eller?
  7. Cubase sx 3 och ja jag har angett asio som drivrutin,wdm ger väll ännu sämre latency,eller?
  8. har försökt fång mitt "nya" EMU 1212 i några veckor nu,fattar inte hur svårt dom verkar ha att skriva fungerande drivisar 😄 Hursomhelst,jag fattar inte varför jag har så taskig latency. Jag körde med Audigy 2 innan med latency inställt på 10 och hade ingen kännbar försening av ljudet vid inspelning men med 1212:an funkar det inte ens vid latency på 5,får grymt dålig respons. Någon som känner igen detta problem och kan hjälpa mig?
  9. hogweed

    EMU 1212M HJÄLP!

    Jag har suttit i 3 dar nu med att försöka få igång mitt EMU 1212M utan resultat. Trodde det kanske var en konflikt med Creatives Audigy som jag hade i datorn,så jag tog ut det och installerade om windows xp,men icke! När jag installerat drivisarna "hänger" sig datorn med 20 sekunders intervall,musen "stelnar" och tangent bordet med. Detta håller i sig i 1 sekund ungefär........skumt! När jag försöker spela upp ljud får jag hemska dropouts och spikar ungefär som när man har för låg latency intsällt i asio. Jag har samma IRQ för ljudkortet och något som heter ; Intel® 82801FB/FBM USB Universial Host Controller - 265A Har tittat runt för info. och överallt står det att man ska kolla om man har en IRQ konflikt,men jag hittar ingen info om hur man ändrar adress....? Har hämtat senaste upgraderingen av drivisar men den hittar ingen produkt att uppgradera???? Någon som känner igen detta och kan ge mig en hjälpande hand?
  10. Vet inte hur xp/vista funkar men xp/xp är klockren. Gjorde om min konfig för en månad sedan och jag är hur nöjd som helst. Äntligen kan kidsen installera alla spel dom vill utan att förstöra för mig.
  11. AHA! Fick nyss svar om att så var fallet Tackar
  12. hogweed

    min "demo" försvann

    Jag laddade upp en låt i går natt för att höra vad folk tycker och få lite hjälp med text osv. Nu hittar jag inte tråden och filen finns inte kvar. Vad kan ha hänt?
  13. Håller med dig till fullo! Illa att Steinberg inte tänkt på detta.
  14. Det är rätt mycke ghost samt läck här å var 😆
×
×
  • Skapa ny...