Jump to content
Annons

wicked_s

Recommended Posts

Annons

Japp. Det är i stort sett ett PCI-kort med en krallig processor. Mjukvaran består av ett antal pluggar som installeras och laddas in på sedvanligt sätt i din sequencer. Dessa körs alltså sedan av processorn på PCI-kortet. En del datorkonfigurationer/mjukvaror kan ha problem dock. Föreslår att du tittar igenom detta UAD-forum:

http://www.chrismilne.com/uadforums/

Kolla med generalagenten för en lämplig butik:

http://www.fitzpatrick.se/

Tänk på vilken variant du köper bara. Det finns två nya att välja på, men jag tycker inte att det är självklart att välja någon av dessa. Kan du hitta ett äldre kort av Mackie så kan det vara ett bättre val. Titta i denna tråd:

https://www.studio.se/index.php?showtopic=4080

Link to comment
Dela på andra sajter

Estrad säljer korten bl.a

Jäkligt nöjd med mitt Mackie-kort.. När UAD själva tog över leveranserna gjorde dom paketen billigare ..dom tog samtidigt bort nån plugg i grundpaketet...kommer inte ihåg om det var en kompressor eller vad...

Pluggarna kostar sen c:a 1300:-/st

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 3 veckor senare...

Frakten från jrrshop.com blir 30$ för 1st kort och 39$ för 2st. Det tycker inte jag är dyrt. Maila dem och hälsa från mig så ordnar det sig.

Jag köpte ett Mackie kort och då ingår LA-2A och 1176LN kompressorerna. Det kostade mig 3500kr hem i brevlådan, inte illa, eller hur?

Tänker köpa två till den här månaden...

Kompressorerna och Pultec EQ´n låter så jävla bra!!!

Angående kostnad på pluggar:

https://my.uaudio.com/store/

Det kommer även en ny plugg snart, en emulering på EMT 140 plåtreveverb från 50-talet för 150$.

Link to comment
Dela på andra sajter

Frakten från jrrshop.com blir 30$ för 1st kort och 39$ för 2st. Det tycker inte jag är dyrt. [...] Jag köpte ett Mackie kort och då ingår LA-2A och 1176LN kompressorerna. Det kostade mig 3500kr hem i brevlådan, inte illa, eller hur?

Förlåt, det var inte meningen att låta som jag dissade jrrshop. 😉

Tvärtom, är det många som rekommenderar honom. Men en av anledningarna till att jag själv inte handlat av honom, eller någon annan i USA, är att frakten är hög.

Kollade just vad frakten blir om jag lägger ett Mackie UAD-1 i varukorgen, 650:-. Själva kortet kostar bara 3540:-. Om tullen begär avgifter på det blir summan 5240:-

Men som sagt. JRR Shop har bland dom bästa priserna och ett brett sortiment. Inte hans problem att frakten kostar eller att tullen vill ha 25%.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...