Jump to content

wicked_s

Medlem
 • Content Count

  497
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About wicked_s

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 05/05/1979

About me

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Musik
 1. Tycker att texter är totalt ointressant, rösten och melodin på sången är det jag lyssnar på. Lyssnar iofs mycket på instrumental musik.
 2. Jag är gärna på, vet inte om jag hinner till 24 dock, såg precis inlägget.
 3. Tack för svaret Nilsson. Blir nog ett HK, precis läst lite recensioner och det verkar ju riktigt lovande.
 4. Letar efter ett bra PA till replokal och lite live. Kollat runt lite på nätet och pratat med lite musikaffärer och funderar på ett system från HK Audio. http://hkaudio.com/products.php?id=399. Lirar hårdrock, alltså gitarr, bas, sång, trummor och synth. Kör sång och synth genom PA:t i replokalen. Vore hemskt tacksam om någon har någon koll på HK Audio och om det är bra skit. mvh Patrik
 5. Håller på att färdigställa ett projekt som jag påbörjade för typ 10 år sedan, har lite dödsmetall-låtar och skulle behöva någon duktig lirare som lägger lite growl. Är inte helt färdigt ännu men vill vara ute i god tid. Skicka ett pm eller så ifall du är intresserad.
 6. iMac 27", Mbox Pro och Pro Tools 9 och Genelec 8020. Funderar på att köpa någon midi-control-mixer-pryl ifrån Euphonix.
 7. Tack för tipset ProTools. Det var jag som postade under namnet hatecrawler då jag inte kom in på mitt gamla konto. Det slutade ändå med att jag köpte en mbox pro med pro tool 9. Jag lirar varken live eller repar med band så jag behöver inte flytta runt grejorna, nackdelen kanske är latencyn då eftersom att jag inte har burken. Men blir det samma latency som jag har nu i cubase när jag kör med exempelvis amplitube 3 så blir jag kanon-nöjd.
 8. Verkar inte vara någon som har en blekaste aning.
 9. Jag ligger några år efter utvecklingen antagligen... en kompis till mig visade Spotify härom dagen och jag har försökt att få tag i en nyckel (han hade redan gett bort sina)... om någon har en nyckel över så hade jag blivit tacksam som faaan. vänliga hälsningar Putte
 10. Jag tycker att det är lite karaktär med trasiga skadade instrument. Då menar jag inte helt sönderslagna, utan lite sköna repor, jack, flagnad färg etc. Det är schysst när man känner att instrumentet varit med lite. Beror iofs på vad det är för instrument.
 11. Tycker att det låter ganska onödigt. Men det kanske är framtiden, who knows?
 12. Såg precis att claes tagit upp det i sin wikipedia.
 13. Jag görsom Claes och Gilbert tipsade om. Hur fungerar det med spegelmetoden då? Ska jag hämta badrumsspegeln och flyttarunt på väggen eller hur gör man, Classe du som är grym hur gör man?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.