Jump to content
Annons

Recommended Posts

Annons
Postat

Trävlit’ DoL!

Nu: Köffä och äggsmörgås ute i naturen.

Senare: Yakiniku med ris samt japansk kålsallad.

  • Gilla 2
Postat

Fyndade fläskkarré i bit, 69.90 kilot, köpte några kilo. Hittat en god enkel kryddning efter lite experiment. Skiva i 1,5-2 cm skivor. Penslar med Lime. Vit o svartpeppar. Salladskrydda(innehåller druvsocker) Extra salt om man vill förstärka smakerna än mer.
Toppar under stekningen med rejält med smält smör med torkad krossad vitlök som jag vänder köttet i några gånger. 
 

Hur gör ni era Fläskkarré bitar?

Postat

Har nog aldrig lagat fläskkarré. Har inte ätit kött på ca 20 år och innan dess lagade jag nog sällan sån mat.

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu

  • Senaste foruminläggen

  • Annons
  • Annons
  • Sorry, this is not supposed to be used in the sidebar. Please move to the block somewhere else.
  • Just nu inloggade (Visa hela listan)

    • Inga registrerade medlemmar är inloggade just nu
×
×
  • Skapa ny...

Viktig information om kakor (cookies)

Vi har placerat några kakor på din enhet för att du bättre ska kunna använda den här sajten. Läs vår kakpolicy och om hur du kan ändra inställningar. Annars utgår vi från att du är bekväm med att fortsätta.