Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden 2022 (alias Längstah)


Dark Of Light

Recommended Posts

Annons

Mötte en moderat lokalpolitiker när jag var ute med hundarna. Kunde inte låta bli att säga "Helg Seger! Som era kamrater i riksdagen brukar säga....", lite tramsigt men lite kul med. Fick nästan dåligt samvete när han såg så bekymrad och besviken ut. 

Link to comment
Dela på andra sajter

3 minuter sedan sa Fidden:

Hell seger säger de väl? Det var en vanlig orsak till radering av lunarkonton när jag jobbade med sånt. Jävlar vad upprörda folk blev av det.

Jo men SDs försvar var att hon inte sa "Hell Seger" utan att hon sa "Helg seger" då det var i slutet på helgen och de segrade. Haha! Sämsta bortförklaringen alltså. Det är ju uppenbart att hon råkade säga något som inte ska sägas i det offentliga rummet. 

 

Redigerat av -k9-
Link to comment
Dela på andra sajter

Är sugen på att spela in men min dator brusar och stör för mycket för att det ska vara kul att använda den. Det är någon komponent i själva datorn som gör att det blir störningar i den, alltså. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Undrar om Magda har guts nog för att inte avgå frivilligt och få sig prövad som statsminister när riksdagen öppnas igen. Skiljer det bara ett mandat då så kan det ju funka om några L riksdagsledamöter väljer att inte fälla henne. 

https://www.svtplay.se/klipp/36644827/lista-hor-talmannens-tre-scenarier?position=0&id=8MVgmdv

Link to comment
Dela på andra sajter

6 minuter sedan sa Dark Of Light:

En soppa är det vad det är och har varit länge.

Nu är det både 🌧️ och 🌞 om vart annat. Än finns det ordentligt med värme när väl solen tittar fram. Strax ett 4 timmars pass, sedan ledig för idag, kpd?

Jo snart blir det ju vanligt med aprillväder igen. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Vet att det inte är länge kvar innan vi börjar få vinter känningar här då bägge mina hundar just tagit på sig vinterpälsen. De brukar göra det två till tre veckor innan det blir en köldknäpp här. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...