Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden 2022 (alias Längstah)


Dark Of Light

Recommended Posts

Annons

Intressant att jag haft min hosta som tvingat mig vara mera stilla sittande så pass mycket att jag börjat få diabetes. Har haft jättesvår hosta i 7 av 8 månader i år. Fick börja med metformin för att förebygga en typ2 diabetes i framtiden. Men nu när jag tagit metformin så är jag för mätt för att äta något alls. Får dessutom en konstig bismak av jäst och metall i munnen som inte släpper. När ja äter så är de enda smakerna jag känner syrilgt och salt. Känner lite smak av starka kryddor med, men då måste det var riktigt stark man jag äter. Så pass stark att jag svettas ordentligt av att äta maten. Men jag har svårt att dricka då ja ju är så mätt hela tiden, så att svettas känns inte så smart. Men det knepiga är att jag är trött och yr, men att det känns skönt och mera som någon form av drog rus, än som en obehaglig trötthet och yrsel. Gå runt och mår bra, men känner att jag nog egentligen borde må dåligt. Skum känsla det här. 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

2 timmar sedan sa Fidden:

Metallisk smak och rus... Har du gått in i ketos?

Det kan nog vara så. Får höra med sjukvården. 

De misstänkte först en mild laktosförgiftning, eller snarare laktospåverkan inte en riktig förgiftning då. 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Antar att en "blåbärspaj" är en blåbarspaj som är mycket mer än en blåbärspaj. En så god rackare att ordet blåbarspaj inte räcker för att beskriva just den aktuella blåbärspajen. Kanske? 

Link to comment
Dela på andra sajter

Ack blåbärspaj, så ruskigt god, att den ej med ord kan beskrivas.
En tugga blott och jag förstod, att lovsång här om måste skrivas. 

En bit av himlen ner på vår jord, en bit av himlen nu på mitt bord. 
Ack blåbärspaj, ack blåbärspaj. Ack du himmelska blåbärspaj. 


 

 

  • Haha 1
Link to comment
Dela på andra sajter

Fick utgå från vilka smaker jag känner för tillfället. Då det bara är salt, syrligt och beskt så fick det bli en grönsakssoppa med ost och chili. Med lite, lite ättika i. Blev gott till och med. Men den skulle nog inte smaka gott om det inte var för att de är de enda smaker jag känner just nu. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...