Jump to content
Annons
 • Hitta rätt mängd reverb på percussion i din mix (video)

  EDM- och popmix: För mycket reverb på percussion kan skapa en grötig mix som tar udden av instrumentets funktion. Att inte ha något reverb alls kan låta lite för påträngande. I veckans video får du lära dig en mellanväg.


  Låten som spelas är Trösten Kommer – Clara Alm:

  Text & Musik: Clara Alm
  Produktion: Clara Alm
  Mix: Andreas Johansson
  Master: Simon Paldaniusblatt_streck.png.fed33b8b2bb37bccbb1b1ff9f23f89ba.pngMissa inte kommande tips om mixning i musikgenren EDM och modern pop, med Andreas Johansson. Se till att gå in på Studios Youtube-kanal och prenumerera samt klicka på klocksymbolen så blir du meddelad så snart vi publicerar nästa tips! Mixtipsen kommer ut varannan vecka med undantag för sommar- och juluppehåll.

  Ställ gärna frågor eller kommentera artikeln i kommentarsfältet nedan, så spinner vi tillsammans vidare på ämnet. Du kan också diskutera mixning i avdelningen Diskussioner på Studios forum. (Tagga gärna foruminläggen med "mixning"). Eller besök vår Facebookgrupp Hemstudiogruppen och diskutera vidare om ämnet där.

  EDM & popmix är en återkommande serie där Studios Andreas Johansson varje vecka delar med sig av mixtips i musikgenren EDM och modern pop.

  Här hittar du alla tidigare videor och artiklar i serien EDM- och popmix >


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Studio nb_2_2.jpg

×
×
 • Create New...