Jump to content
Annons

naked

Medlem
  • Antal inlägg

    28
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hehe, av nån anledning blev det inte så att jag stängde av din 30-sekundersnutt. Så den står fortfarande o tuggar på repeat efter 20 minuter. Hehe, börjar bli något störd i skallen nu känner jag. 🙂 Men helt klart en trallvänlig bit där. Glitchen är förbannat rolig. Dessvärre fattar jag inte hur den funkar..
  2. Jag tror att det ska gå att se på något sätt. "Ghost"-nånting.. minns inte. Annars kan du köra dina ljud genom en sampler. Då styr du alla ljuden i samma piano roll, så att säga. 🙂
  3. Var det ett bra svar, tycker du? Jag har inte möjlighet att lyssna på det nu, men ska försöka senare ikväll!
  4. Nu sitter jag på jobbet, och har inte tillgång till pluggen.. Men i "mitten-fönstret", strax under ljudets namn har du diverse knappar, tex Distortion, Chorus, Echo osv. Klicka ur knappen "Arpeggio".. Testa att bocka i och ur dom andra oxå, så kommer du sakta men säkert att lära dej hur pluggen funkar. Det är egentligen det enda rätta - att testa dra i varenda ratt och reglage, för att se/höra vad som händer.
  5. Sorry för OT, men vad krävs för att ha 2 skärmar? Måste man ha något speciellt grafikkort, eller kan man köra den ena via det vanliga uttaget, och den andra via S-video-uttaget?
  6. Visst hamnade den i FL-forumet.. men det var dessvärre inte helt rätt. (Borde nog ligga under "låtkritik" istället). Men ändå.. kul att du gör psy. Dock får jag inte ner filen för tillfället. Återkommer när min dator har gjort comeback. 🙂
  7. Aha, låter ju intressant ändå! Då får man hålla ögonen öppna då. .😆
  8. Nä, du är inte helt fel ute. Kör hårt! 😛
  9. Soundborn.. Är du säker på att vol.3 är på ingång? Jag hittar ingen info om det. Hoppas att du har rätt iaf. Vet du när den skulle släppas? 🙂
  10. Haha det var ju inte till att överdriva där 🙂 funderar på att köpa Access virus TI eller Korg Radias. Vilken är bäst för psychadelisk musik? Tacksam för svar. Micke En kompis till mej köpte en Virus i förra veckan. Satt en kväll o lajjade, och kan bara säga att en sån skulle jag nästan kunna dräpa för. Jag har inte testat Radias, så den kan jag inte uttala mej om. Du lär inte bli besviken om det nu blir Virusen.. 🙂
  11. ..På BPM gissar jag att du menar? Hur gör man? Högerklicka på Tempo och "Create automatioon clip" 😲 Haha.. såklart. Löjligt att jag inte förstod det! 😎 Tack!
  12. ..På BPM gissar jag att du menar? Hur gör man? 😄
  13. Jag kan hålla med föregående talare, när det gäller basen. Den får gärna "studsa" lite mer. Däremot, när det gäller hastigheten - så tycker jag att det låter psytrance. Kanske inte vanligtvis, men det finns artister i psygenren som gärna lirar i 150. Kolla Cosma, till exempel. Mycket skruvat.. Och snabbt. Keep up the good work!
  14. Har inte så mkt att tillföra egentligen. Men det låter bra i mina öron.. Kul genre. Mera psy! 🙂 :)
  15. naked

    Hello folx!

    Hallå gott folk! Hoppas ni mår bra i sommarvärmen. Det gör jag, eftersom semestern börjar på fredag. *Äntligen* 😎 Well, här är jag. Mitt namn är Love, och jag har just börjat försöka mej på att producera lite musik. Det gör jag i Reason (2.5), och jag har för några dagar sedan inhandlat mej en midicontroller. (M-audio Oxygen). Kan inte spela piano för 5 öre, men lite musik-känsla har alltid funnits hos mej, så om inte tålamodet tryter borde mina nya prylar komma till användning. 😉 När det kommer till själva musiken är jag öppensinnad. Lyssnar på det mesta även om musiken som ligger mej varmast kring hjärtat är trance. Och då helst psytrance (psykedelisk trance för den som inte visste). Detta känns som ljusår bort att producera för min del, men man måste ju börja någonstans - så lite "boten-anna-inspirerat" lär det ju bli till en början, då det verkar betydligt enklare. *asg* Keep up the good work! /Love.
×
×
  • Skapa ny...