Jump to content
Annons

Strawberryninja

Medlem
  • Antal inlägg

    25
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Strawberryninja

  1. Musikteoriskämt är roligast! G#maj Ab!
  2. Ifall du gör midifilerna i ett annat program så sparas volymvärdena och dyker upp i cubase.. Ifall du går in i midieditorn i Cubase så kan du se det längst ner på de olika staplarna för varje ton.. Ifall du kollar under velocity, main volume och sånt.. Jag hade detta problem med just Hypersonicsynthen när jag hade gjort midifilen i guitar pro(Haha) och valt att den skulle ändra instrument.. Du kan ju antingen pilla till dedär staplarna eller kopiera tonerna och göra ett helt enskilt midispår där du lägger in endast tonerna. Hoppas det hjälper!
  3. 4sound har tagit över mycket av marknaden i norrbotten, jag är nära bekant med en ägare till en av dessa småbutiker och han har haft det ganska tufft sen 4sound öppnade. Snackar du om Ramus i luleå och piteå? Ägdes de av 4sound från början eller?
  4. Nästan allt går ju att få fint på något sätt? förutom typ lågbudgetinstrument.. Typ plastflöjter och 500kr's elgitarrer!
  5. Vi snackade om detta i skolan idag när vi hade Arrangering och Komposition där vi har en väldigt erfaren musiker som lärare som spelat piano i många herrans år.. Man måste stämma efter de ndär tempererade skalan eller vadetnuheter för annars fuckar sig alla övertoner och sånt så att det blir fel i en del tonarter precis som du säger! Ifall man inte stämmer så tror jag att det kallas för ren stämning.. Då kan man spela i kanske en tonart 🙂
  6. hur gjorde han kanye west med harder faster strongergrejen? 😏
  7. Köp en Fender! En mexico stratocaster player deluxe! Älskar min! Så måste den ha lönnhals och ha crimsonredfärgtemat 😛 Man kan få till ett jäkligt skönt Cleant ljud, både dovt och lite twangigt. Så kan du dessutom trycka på en liten knapp som byter mellan paralellkoppling och seriekoppling i micarna! Dessutom så äre noiselessmicar som gör att du kan feta på en jävla massa dist utan bakgrundsbrus också! *edit* 7995 gick den på! Nu råkade jag posta två inlägg, ledsen
  8. Köp en Fender! En mexico stratocaster player deluxe! Älskar min! Så måste den ha lönnhals och ha crimsonredfärgtemat 😛 Man kan få till ett jäkligt skönt Cleant ljud, både dovt och lite twangigt. Så kan du dessutom trycka på en liten knapp som byter mellan paralellkoppling och seriekoppling i micarna! Dessutom så äre noiselessmicar som gör att du kan feta på en jävla massa dist utan bakgrundsbrus också!
  9. The Great Destroyer är så sjukt fet.. Älska stämmorna när den går över till den überfeta ösfesten
×
×
  • Skapa ny...