Jump to content
Annons

Hamoui

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hamoui

    AKG K518. Åsikter?

    Hej! Ska köpa nya lurar för 450 kr. Syftet med lurarna var att producera och mixa musik med de. Vad tycker ni om hörlurarna? Är de värda pengarna? Är det bra lurar för att mixa och prodda musik med de? Mvh
  2. Klicka på denna fil och lyssna på låten! Hoppas på feedback! http://www19.zippyshare.com/v/shLvi3Wu/file.html
  3. Hej! Jag har gjort en halv låt och vill jätte jätte gärna ha feedback för den. Vill bara ha för själva strukturen på låten och hur den är inbyggd. Har ej mixat låten elr nåt. Finns även drums vid dropet som inte borde va där. Men vill ha feedback för låtsktrukturen och om ljuden som jag har passar tillsammans, om introt passar ihop med dropet osv. Hoppas ni kan hjälpa mig!! Är jätte osäker!
  4. Hamoui

    Piano roll

    Hej! Jag har flera frågor angående fl studio. Jag brukar göra låtar men brukar använda pads, plucks och leads på samma piano skala. Det brukar låta lite tråkigt. Är det egentligen så man gör? Ska man använda pads, plucks och leads på samma skala? Elr ska någon av dessa vara längre upp på piano oktaver? Finns det någon regel inom det? Tillexempel använder jag plucks, pads och leads på f5, f4, f3 som ackord. Men det låter tråkigt Hur ska man egentligen göra?
  5. Söker en vocal!

×
×
  • Skapa ny...