Jump to content
Annons

Caparison

Medlem
  • Antal inlägg

    51
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Några enkla skrivövningar! http://www.thebadhelmets.se/writing-lyrics/
  2. Här är en liten beskrivning på hur man kan göra genom att bara använda ett ljudkort. http://www.thebadhelmets.se/reamping-with-your-soundcard/
  3. Caparison

    Effect?

    tror att det är arppegiator!
  4. jag har faktiskt testat demon till neodynium förut men vart inte klok på den! lite väl krånglig för mig tror jag!
  5. jag vill jätte gärna höra exempel! kan du göra en med de ess tekniken med så vore det guld!?
  6. ok men skulle mer vilja kunna testa tekniken.
  7. Hej är på jakt efter, en bra kompressor till cubase som man kan följa pro tools exemplet i nya studio. dvs att kunna de essa med hjälp av side chaining!
  8. Caparison

    Mikrofoner!

    Hejsan jag tänkte kolla om det inte skulle kunna gå att få lite länkar med ljudexempel på någon/några röster med skillnaden mellan en vanlig mick och sedan en rörmick med precis samma inställningar på allt! har inte en riktigt klar bild om hur skillnaden är.. skillnaden mellan en rörförstärkare och en transistor förstärkare till gitarr är ju oftast en enkel jämnförelse finns det en sån stor marginal med mikrofoner med? exempel från låtar där det hörs tydligt att det är rörmikrofon är jag också tacksam för!
  9. haha ok, vad tragiskt att de då tar 689 kr för skivan på ginza! väldig tur att man kunde få någons svar på det innan! ni ska ha väldig tack för hjälpen!!
  10. hejsan tänkte höra om det är någon som har det programmet man kan köpa på ginza som är någon sorts guide med alla delar för att starta ett skivbolag! isf är den värd pengarna? läf man sig något av den?! finns det några andra alternativ? tackar på förhand!
  11. Caparison

    Zoom PS-02

    tänkte höra om någon har en zoom ps-02 att sälja till mig?!
  12. Jag har lagt in wizoo kitet i halion och delat ut dom till olika kanaler där ifrån tex 1. kagge 2. virvel 3. hihat 4. övriga cymbaler 5. pukor Bara för att kunna göra så mycket som möjligt med alla ljuden separat. På detta sett blir allt att ligga som en midifil i sequencern men varje del har olika utkanal bara. på så sett kan du om du vill höja sänka velocityn eller volymen, du kan även lägga till effekter på varje trumma separat men fortfarande ha allt väldigt enkelt samlat i sequencern.. för att få extra kolla döper jag utkanalerna som ovan för att ha koll på vad jag sysslar med i mixern. är iof lite jox för att få till så att man kan välja utkanal på trummorna men det står med i något studio nr.
  13. Caparison

    Kontakt 2

    ok men jag har en 2,5 Amd och 512 i ram har jag för mig 😆 tror du att det funkar bra då?! ingen som vet om det är snålare än halion med ett laddat sample kit? det är ju en väldans fördel det där med att det är inbyggda effekter! fast är dom snåla också eller?! finns det någon sida med info om det och kanske ev kritik någon känner till?!
  14. Vad blir skillnaden att kopiera eller skriva ut själv då? är det inte samma sak om det ändå ska på samma papper? är det liksom laser och bläck som är skilladen? men isåfall är det lika ömtåligt på cd skivan också eller sitter det bättre där?!
×
×
  • Skapa ny...