Jump to content

Silencer86

Medlem
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About Silencer86

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pris 800 kr Finns i Umeå och kan naturligtvis skickas. Den har behandlats mycket ömt i ett rök- och djurfritt hem. Fungerar utmärkt.
 2. Jag menar som ett studiobord med plats för monitorer, skärmar, keyboard, tangentbord osv. Det handlar om en kombination av funktion och ergonomi så jag skulle gärna vilja prova på plats i stället för att beställa hem något som visar sig inte kännas bra. Det finns två stora shoppar och de har en del saker som verkar bra men jag skulle vilja prova först. JAM verkar inte sälja möbler alls.
 3. Bor inte i Malmö men måste bara få säga att din musik låter sjukt bra!
 4. Vet inte hur du vill att en master ska vara men personligen av alla jag anlitat så har Ken Bergeron/Ken Sorceron gjort det bästa jobbet.
 5. Du kan också hitta rena ljud från diverse klassiska trummaskiner och sen träna på att processa dem själv. Men annars tycker jag vengeance electro shock och electro essentials är bra.
 6. Så här gör jag: kolla skivor du gillar, kolla vem som mastrade (står ofta på CD:n eller på nätet). Skriv till honom och fråga. Jag har självt gjort så och fick napp direkt.
 7. Essential club sounds är processde för att passa hårdare och snabbare musik, typ trance, handsup och liknande. Avici och SHM har enligt mig ett luftigare sound så jag tycker du ska leta efter sådana paket i stället. Club sounds-ljuden är mer lämpade när man vill ha en mer packad och lite skitigare ljudbild.
 8. Håller på med en ny låt men som vanligt är det omöjligt för mig att avgöra vad som är lagom basnivå. Problemet är att jag upplever att det antingen är för tyst eller för mullrigt. Har bifogat tre korta exempel av samma stycke med olika variation i bas (totalt 6 db skillnad). Tacksam för kommentar om vilken som låter bäst/mest balanserad. Bass1.mp3 Bass2.mp3 Bass3.mp3
 9. Komprimera sången den var rentav obehaglig i variation nu.
×
×
 • Create New...