Jump to content

Silencer86

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About Silencer86

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Första ligger väl i skärningspunkten mellan samtliga stilar som du nämner. Tycker den är helt ok. Det hörs vilken idé du haft i huvudet. Låten låter rätt välproducerad samtidigt som det hörs att det är en amatörproduktion. Men jag tycker den var behaglig att lyssna på.
 2. Bor inte i Malmö men måste bara få säga att din musik låter sjukt bra!
 3. Vet inte hur du vill att en master ska vara men personligen av alla jag anlitat så har Ken Bergeron/Ken Sorceron gjort det bästa jobbet.
 4. Du kan också hitta rena ljud från diverse klassiska trummaskiner och sen träna på att processa dem själv. Men annars tycker jag vengeance electro shock och electro essentials är bra.
 5. Så här gör jag: kolla skivor du gillar, kolla vem som mastrade (står ofta på CD:n eller på nätet). Skriv till honom och fråga. Jag har självt gjort så och fick napp direkt.
 6. Essential club sounds är processde för att passa hårdare och snabbare musik, typ trance, handsup och liknande. Avici och SHM har enligt mig ett luftigare sound så jag tycker du ska leta efter sådana paket i stället. Club sounds-ljuden är mer lämpade när man vill ha en mer packad och lite skitigare ljudbild.
 7. Håller på med en ny låt men som vanligt är det omöjligt för mig att avgöra vad som är lagom basnivå. Problemet är att jag upplever att det antingen är för tyst eller för mullrigt. Har bifogat tre korta exempel av samma stycke med olika variation i bas (totalt 6 db skillnad). Tacksam för kommentar om vilken som låter bäst/mest balanserad. Bass1.mp3 Bass2.mp3 Bass3.mp3
 8. Komprimera sången den var rentav obehaglig i variation nu.
 9. Gillar låten, men mixen måste förbättras. Du har en bra låt i grunden så om du slipar till produktionen kan detta definitivt bli någonting. Jag brukar lyssna på synthwave
×
×
 • Create New...