Jump to content
Annons

SmiLeyyy

Medlem
  • Antal inlägg

    20
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om SmiLeyyy

  • Födelsedag 1981-03-12

Om mig

  • Intressen
    Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music

Socialt

  • Skype
    doctor_smiley@hotmail.com
  1. Hej! Vi söker professionell sångerska med utstrålning och scenvana. Musikvideo ska spelas in, singeln är signad worldwide, men vi saknar det kvinnliga frontansiktet! genre: Dance/popdance/eurodance Kriterier: * Bra sångröst, bred och stark. * Utstrålning/karisma "the it factor" * Se bra ut * Ha scenvana och våga vara vild på scen * Vara mellan 20-30år * Humor/personkemi med producent, låtskrivare, andra gruppmedlemmar. Är du den vi söker efter? Skicka foto och röstdemo till sangerska_sokes@live.se Vi behöver detta snarast, då allt detta ska släppas till våren! Mvh T
  2. Jag kopplar monitorerna genom mixerbordet. Ljudkort -> Mixerbord - > Monitorer testade att dra skarvsladd från andra uttaget men utan den minsta skillnad.. jag får nog testa att byta kortplats i datorn, se ifall det hjälper.. Brum osv är det inte mycket av, utan det är hårdisk-ljuden och mus-scroll ljuden som är värst! Wicked! ps. Tack för tips!
  3. Ja, det är samma ljudkort som innan! Det ända som är nytt är moderkort, proccessor o chassi. Chassit är jordat och uttagen är jordade.. tvivlar på att det är knas med ljudkortet.. det är ett audiophile 24/96..
  4. Så som jag skrev ovan så kommer det ljud från hårdiskar och mus ut i monitorerna! Grejen är att jag har haft dessa Event Projekt studio 8 ganska länge, och de har funkat kalas, inga störningar eller så. Men så köpte jag ny dator, och sen jag kopplade in den har dessa störningar vart hopplösa! Jag har kollat så jorden till chassit sitter i, och kollat i datorn så inget ligger mot eller dylikt. Hur blir jag av med detta problem? Just nu mixar o lyssnar ja på musik i lurar just för att slippa ljuden.. HJÄLP!!
  5. Kolla vilken plugg det är som cubase crashar på. Avinstallera den.. cubase söker alltid efter pluggar när det startar upp. Därför kan du se vilken plugg den hinner komma till innan den crashar..
  6. Man kan konvertera om vissa filer och göra dem till .gig och i Gigastudio kan du välja själv vilka skalor som skall spelas!
  7. Jao.. men vi får för förlaget inte dela ut de mastrade låtarna, så vi har så man kan spela i spelaren på vår hemsida =)
  8. SmiLeyyy

    Dance

    Hajsan! Vi har skrivit lite sjuka låtar med sjuka texter.. skulle vara kul om någon som sysslar med dance har lite synpunkter =) Baby Alice
  9. Jag försökte hitta låtarna, men lyckades inte få ner en enda.. vart finns dem!?
  10. Tror skivbolag får in hur många demos som helst med samma samplingar från ejay, och jag tror de vet att det är ejay, och att produktionerna då inte är deras egna. Men de mindre små startade skivbolagen kanske inte vet. Men det är la knappast kul att få ut något med sånt som inte är egenproducerat? Så känner iaf jag 🤪
  11. Det kan jag göra om du vill, men jag är ingen hejare på det, brukar skicka mina produktioner till cutting room 😎 Men om du skickar spår för spår utan kompressorer på kan jag kanske snitsa till det lite
  12. Okay.. så här ligger det till. VISST du kan köpa de grejer som de sagt ovan, men NEJ du kommer ALDRIG att få det låta proffesionellt med de grejerna. Det du snackar om att du vill ha, göra låtar så du slipper åka till riktig studio, kan du aldrig komma över för priset av 20 000kr. 1. Blue, låter förfärligt. 2. Tannoy reveal, det var mina första monitorer och jag tror hellre jag mixar genom en fm-radio. Manley ref-C. och vintagedesign DMP är det ända vettiga jag sett i detta forum som jag själv använder mig av. men istället för vintage skulle jag gärna föreslå ISA 430 MKII som låter underbar ihop med manley microfonen. Men dessvärre kommer ni aldrig att komma upp i så hög standard om ni använder er av ett audiophile 2496, då det är ett budgetkort. Använder ni det kan ni i princip lika gärna gå o köpa en microfon på claes olson. Ursäkta om jag kommer och förstör era drömmar, men att bygga en proffesionell studio är inte så billigt som 20 000kr. Ni får inte ens preampen för det priset!
  13. Jag jobbar mycket mest med pop/rock dance-genren, men producerar även en del dance till artister. Låten i sig är absolut inget fel på, men mixen, i elektronisk musik är mixen och mastringen så extremt avgörande eftersom det gäller att framhäva ett så brett register digitalt. Lär dig arbeta mer med kompressorer och tryck upp ljuden för att få fram dem i ljudbilden, att bara panorera hjälper inte. Om du har använt kompressor så rekomenderar jag att du byter! En bra trancelåt! Försök att hitta något tema till den som sticker ut och gör den orginell =)
×
×
  • Skapa ny...