Jump to content
Annons

Joonas

Medlem
  • Antal inlägg

    31
  • Gick med

Allt postat av Joonas

  1. Tackar! Nedladdningen fungerar ju bra. *lyssnar* 😉
  2. Jag tyckte det också. Dom spelar Ronny Elvebakk just nu.
  3. Jag tycker att sub7 skulle ha repriser på deras sändningar eftersom spelschemat är så tomt på innehåll... eller så måste man bara ha en dator som spelar in sändningen till en hårddisk. 😄 Jag försöker skapa julklappar på morgonen så att jag hinner lyssna på den här... 😛 Den var förresten inte Dans första spelning på sub7, han har ju spelat skivor på Jivetrax showen också. Jag väntar med spända öron hurdant som är "julhouse". Jag ska dock bli mycket överraskad om man inte spelar Cryos Empathic... det är ju strålande! (liksom julen 🙂)
  4. Fast Tracker (1 eller 2?), och jag var kanske 9 år...
  5. Fast Tracker II för kanske 10 år sen...
  6. Det känns som att mina öron kommer att pajas! 🙂 Men techno är ju techno...
  7. Du har en mycket lovande framtid med elektronisk musik om du fortsätter att göra så bra mixar...!
  8. Skönt! Leadsyntarna är kanske lite för högljudda... Experimentera lite mera med olika ljud eftersom detta är ändå ganska oöverraskande... Men en bra mix och sound har den här låten i alla fall.
  9. Unknown? Det här är ju nånting jag hört förr. Kanske nånting med Gwen Stefani hade det att göra? 😳
  10. Bevlar Mix Show @ Sub7.se https://www.studio.se/index.php?showtopic=18640
  11. Jag gillar mycket Dans egna låtar, "420 Disco" är bländande. "Mort D'un Amant" (spelas just nu!) är också någonting jag väntar mykcet på att få ladda ned från Bevlar hemsidan. Det har varit ganska mer elektroniskt än i förra månadens show... "Dangerous Dan Intro" 😕
  12. Nu är det äntligen dags för detta! 😕 *lyssnar*
  13. Mycket skönt var det! 😆
  14. Joonas

    Traktor DJ

    traktor dj player är inte som andra traktor produkter.det är ett gratis program som kan bara spela upp filer gjorda med dj mixer och dj studio bl.a... därför ska programmet ha en pdf-manual eller annat med installationsfilen?
  15. Är jag i Finland, hur ska jag få mitt album? 🙂
  16. Hej hej. Trevligt med fler FL Studio användare. 😆
  17. Joonas

    Sytrus

    Juu, jag använder det ibland. Och det verkligen tar mycket CPU. Om jag har flera Sytrus i en låt, stänger jag dom för att spara CPU under uppspelningen. Och öppnar dom före rendering.
  18. Jag tycker att det finns lite för mycket "delay" i pianot. Kanske lite för enkelt alltså.
  19. Joonas

    Joonas

    Hmm... Kanske har jag blivit missförstått...? 🙂 Jag är ju inte bombsäker på vad allt är på svenska. Lite svårt att översätta...
  20. Det var min kusins låt som representerade Finland i semifinalen. En snygg låt som var kanske lite för urmodig. Jag är förstås besviken att Finland inte klarade sig till finalen. 😱 Men det kan ju mena att Sverige får mer poäng från Norge idag (eftersom Geir Rönning (som representerade Finland) är en norrman). 😛
  21. Joonas

    Joonas

    eller här: 😄http://www-lexikon.nada.kth.se/skolverket/sve-fin.shtml
  22. Jag tror att Grekland ska vinna. Det skulle dock vara trevligt att vinnaren inte alltid kommer från öster-Europa... så jag hoppas att Norge eller Schweiz vinner idag. Sverige ska vara tionde tycker jag.
  23. Joonas

    Skivbolag

    Studio forum är den bästa platsen för att snabbt få kommentarer om din musik. 😆 Men att få något skivbolag intresserat är ju helt annat. Nu för tiden är det ofta så att skivbolag har inte resurser för trance musik som inte säljs så mycket. Och det är mer än överraskande att höra att du vet inga artister som gör liknande musik som du. Titta på några skivor, vem har producerat dom, t.ex... Om din musik är inte liknande som vad andra gör, kan det väl vara det på positivt sett. Lycka till!
  24. Ska testa den någon gång 🙂 Funkar vilken typ av alkohol som helst? Hehe. Jag dricker aldrig alkohol, tycker mer om cola. 😆 Men efter cola och musik kan jag inte sova... 😉
  25. Så börjar jag också. Innan dess skriver jag dock musiken "i huvudet" och spelar uppslag jag fått med keyboard.
×
×
  • Skapa ny...