Jump to content

antor

Medlem
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutralt

About antor

 • Rank
  Med i gänget

My music online

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kul grej säkert men jag föredrar nog att träffa folk på riktigt. Jag var med i ett band när jag var yngre och saknar stämningen och samarbetet.
 2. Ja det vore skoj att jamma och kanske göra låtar med nån. Utan seriöst mål. Mina låtar finns nedan här men jag har bred smak.
 3. Ja absorbera behöver jag. Men vadå det gick inte med en hand, kunde bara känna vibrationerna. Testade nu att hålla bordet i luften och det vibrerar, så jag antar att gummi inte funkar.
 4. Jag har fem ben faktiskt, ett bak i mitten. Det behövs för det här långa bordet. Nu har jag satt fast stenull under mitten, det blev sämre än med reglarna. Men även om jag lastar på nåt riktigt tungt på mitten av bordet så är vibrationen kvar så det kommer inte funka att sätta fast nåt under heller. Jag flyttade istället bordet så mkt jag kan från högtalaren och det hjälpte lite. Resten kan jag fixa med EQ även om det inte är önskvärt. Jaja.
 5. Jag har satt fast två bitar regel nu på undersidan. Den första lilla biten gjrde nog inte mycket men den långa gjorde skillnad. Resonansen på C3 är borta nu men B2 finns kvar. Dock lägre volym på det. Gäller väl att experimentera bara. Tyvärr är regel granvirke, hade velat ha nåt massivare men vill inte köpa nåt fint hyllplan och såga sönder för detta liksom.
 6. Hej, jag har ett långt bord vinkelrätt precis intill mitt "studiobord". Och det långa bordet vibrerar och ekar vid B2, C3 alltså 123 till 131 Hz ungefär. Väldigt irriterande. Jag har kommit så långt iaf att jag vet orsaken alltså, tar jag bort bordet försvinner det och jag kan känna med handen att det vibrerar. Det vibrerar mest i centrum och slår jag hårt på bordet där får jag just samma ton tycker jag. Så, jag måste ändra på bordet (egenfrekvensen) för jag har inte andra alternativ för möblering. Har funderat på olika sätt och jag ska nog börja med att skruva på nån massiv träbit på bordets
 7. Supa och skruva på lite rattar? Eller försöka göra ett album? Jag är öppen för det mesta förutom att försöka bli seriös och känd. Har några timmar i veckan kanske att lägga. Jag är lätt att jobba med tror jag och det är mer verkstad än snack. Vill du veta så använder jag Reaper och är 34 år gammal. Kan vara relevant... Här är nåra låtar för att ge en bild av vad jag siktar på, men det kan variera och man kan diskutera: Irving Force - Population Control Unit MK-12 Phosgore - Demon Core Funker Vogt - Deutsch Bleibt Deutsch Här är vad jag gjort hittills: https://so
 8. Nä jag håller med Shure är säkert marginellt bättre. Kollade dock på ett blindtest på youtube och det var just "marginellt", vilket är nyckelordet. Tänker att det inte är värt dubbla priset för herren i fråga.
 9. Ersätt sångmicen med https://www.thomann.de/se/the_tbone_mb85_beta.htm om du inte ska bli megakändis (då betalar nån annan din mic ändå)
 10. antor

  Reaper (Linux)

  Vad har du för "audio hardware"? Vad går micen in i? Funkar micen i nåt annat program?
 11. För enbart musik bör man också kunna skippa grafikkortet om man skaffar ett system med grafikchip.
 12. Och glöm inte att man måste andas in före man skriker. Hela andningen behöver kopplas till rytmen precis som när du påbörjar en rörelse med händer/fingrar redan innan du slår an en sträng.
 13. PC gamer (tidningen) hade en liknande diskussion för länge sen då de hade Demo-skivor. Dvs CD:s med demoversioner av spel. En halvseriös slutsats var att eftersom det heter demonstratio(ner) eller demonstrationsversio(ner) i plural så måste den korrekta förkortningen i plural vara demoner! "Demorna" låter i varje fall väldigt konstgjort och osvenskt.
 14. Det låter som att bastrumman har lägre volym, sen när den kommer tillbaka vid ca 2 min. Är nog bra att hålla den volymen konstant om det ska spelas på ett dansgolv t.ex.
×
×
 • Create New...