Jump to content

antor

Medlem
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutralt

About antor

 • Rank
  Medlem

Personlig information

 • Hemsida
  https://soundcloud.com/finnepower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nä jag håller med Shure är säkert marginellt bättre. Kollade dock på ett blindtest på youtube och det var just "marginellt", vilket är nyckelordet. Tänker att det inte är värt dubbla priset för herren i fråga.
 2. Ersätt sångmicen med https://www.thomann.de/se/the_tbone_mb85_beta.htm om du inte ska bli megakändis (då betalar nån annan din mic ändå)
 3. Vad har du för "audio hardware"? Vad går micen in i? Funkar micen i nåt annat program?
 4. För enbart musik bör man också kunna skippa grafikkortet om man skaffar ett system med grafikchip.
 5. Och glöm inte att man måste andas in före man skriker. Hela andningen behöver kopplas till rytmen precis som när du påbörjar en rörelse med händer/fingrar redan innan du slår an en sträng.
 6. PC gamer (tidningen) hade en liknande diskussion för länge sen då de hade Demo-skivor. Dvs CD:s med demoversioner av spel. En halvseriös slutsats var att eftersom det heter demonstratio(ner) eller demonstrationsversio(ner) i plural så måste den korrekta förkortningen i plural vara demoner! "Demorna" låter i varje fall väldigt konstgjort och osvenskt.
 7. Det låter som att bastrumman har lägre volym, sen när den kommer tillbaka vid ca 2 min. Är nog bra att hålla den volymen konstant om det ska spelas på ett dansgolv t.ex.
 8. Helt spontana åsikter: Din clap är längre än vanligt och har hyfsat låg pitch, låter lite udda för mig. Lead-biten som kommer in vid 58s behöver tweakas med pitchen (iaf i början) och/eller så behöver den mer utrymme, ska den va där ska den va där ordentligt tycker jag och inte smälta in så mycket som nu. Annars så händer det hyfsat mycket på 2 minuter, inget fel med att kopiera ibland heller. I slutet förväntar jag mig egentligen att stycket från 25s börjar om, typ.
 9. Tycker introt, alltså fram till 1:00, låter ganska standard. Alltså inte dåligt men inte spännande.
 10. Det blev gjort en låt då, och just denna blev jag rätt nöjd med. Men vill gärna höra fler åsikter . Kommer inte gå tillbaks och ändra dock utan feedback tar jag med till nästa projekt.
 11. Vill du bara ha en variation på velocityn så finns det säkert nåt sätt att slumpa den med någon plugin. Med gränser som du sätter själv. Det är väl inte riktigt samma sak men googla i så fall "randomize midi velocity" och se om du kan hitta nån plugin för det.
 12. Ljudmässigt låter allt bra tycker jag. Men introt är lite väl långt enligt mig då huvudslingan börjar vid 1:45. Sen kommer hyfsat snart ett drop och buildup igen som tar tid. Ge huvudbeatet mer tid i låten. Ibland är det bra att bara kapa saker
 13. Du kan se det som att skriva ett nytt stycke (refräng till exempel) är typ samma sak som att börja på en ny låt ändå. Så gör det, sen försök sammanfoga styckena tills det fungerar. Det kommer du lära dig mycket på.
 14. Går det att ha bindestreck? Sen kan man ersätta i med 1 och sådär.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.