Jump to content
Annons

KristofferDW

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tror det kanske har att göra med ground loops problem. Har svårt själv att exakt förstå vad det är. Men iaf mitt Audient ID4 kopplas in genom USB på datorn. Finns tydligen en USB isolator som kanske kan hjälpa.
  2. Aj då. Har dessvärre ingen lösning till dig. Men frustrerande när det inte funkar.. 😞 Berätta om du kommer på vad det var..
  3. Okej en oren usb-buss, då menar du själva usb-ingången både på interface och pc-sidan? Får prova en analog volymkontroll då. För det är inte högtalarnas egenbrum.
  4. Tack för svar. Det är Yamaha hs5 och ja det låter likadant om jag pluggar ur audiokabeln ur mitt interface Audient ID4. Det är balanserade kablar. Däremot försvinner en del av oljudet när jag drar ur el/data-kabeln ur ID4:an som går till min pc via usb. Okej jag får läsa lite om det. Inga andra teorier?
  5. Hej jag har ett litet problem i min lilla hemmastudio. Hör ett brus i mina monitorer (bifogar fil, första 10 sek är från vänster, och andra 10 sek från höger monitor). Har provat byta audiokablar men fortfarande samma. Kopplat in allt i studion i samma vägguttag. Har köpt en grendosa med EMI/RFI filter. Inget hjälper... Hade uppskattat ifall någon delar med sig av vad dom tror.. Mvh Kristoffer Min inspelning 1.mp3
  6. Tack för det inlägget. Välskrivet och bra strukturerat. Bra läsning!
  7. Hej. Jag är så ny på det här. Försöker plocka ihop lite grejer för att kunna spela in elgitarr med pedaler och sjunga in sång över det. Vad tror ni om detta? Saknar jag något för att kunna spela in vid min PC? https://www.thomann.de/se/wishlist_4u_0b4d2734b2e1.html Mvh Kristoffer
×
×
  • Skapa ny...