Jump to content
Annons

klas

Medlem
  • Antal inlägg

    18
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Vi har lagt upp vår skiva på Spotify. Jag körde med Ditto Music av den enkla anledningen att jag bara visste om dem när jag gjorde det. Men de fungerar bra. Det dras £2 varje månad från mitt Visa genom Paypal. Inga pengar man märker att de försvunnit. Har inte fått någon info på sidan om hur många som lyssnat än, skulle visst ta en månad eller så. Får höra av mig om det blir något problem. De svarar snabbt på mejl i alla fall... http://open.spotify.com/album/6LT4tFIAQXaliIKQDfBaFY Har på iTunes och Amazon också, då genom TuneCore. Har också fungerat fint. Fick ihop kostnaden för att lägga upp med dem på en-två månader typ.
  2. klas

    Tunecore

    Vi har precis fått upp vår skiva på iTunes med Tunecore iaf. Inga problem. Det kostar ju bara någon hundralapp och sedan får man allt(förutom det butiken tar då), så prisvärt är det ju. Men sedan ska ju folk hitta en där också.
  3. Han körde även konstant på frontmiken när han lirade med Kyuss. Läste en intervju där han hävdade att när han skulle byta inför någon qotsainspelning så märkte han att switchen hade fastnat i frontläget. Edit: På den där Ovationgitarren han körde med då.
  4. Josh kör väl med Ampegförstärkare... Den här tror jag han har nu Typ någon gammal basförstärkare när han lirade i Kyuss. Annars tycker jag Laney GH100L är grym till sådana saker.
  5. Okej.... Då vill jag att du gör ett kul test. På mitt bands myspace finns 4 låtar. Någon är inspelad med uppmikade förstärkare, någon inspelad med pod xt, någon blandad med båda två. Bonus om du hör hur basen är inspelad också, samma regler. Det är ingen kuggfråga typ allt är pod eller allt är mikrofon utan som jag skrev ovan, olika låt för låt. Vi gör rätt korta låtar så det ska inte behöva ta så mycket tid i anspråk. Kan vara lite extra svårt då myspace komprimerar rätt hårt. The Louis Cyphre Bands myspacesida
  6. vi finns på myspace...! Kolla in! och adda gärna.
  7. klas

    ny skiva

    Jag vet inte hur mycket de komprimerar. De vill ha en mp3 som de sedan komprimerar igen...! Jag har komprimerat i 192 vilket låter schyst. Kul att du diggar...
  8. klas

    ny skiva

    The Louis Cyphre Bands skiva...! Kolla in www.tlcband.se Ni kan lyssna(iofs sunkig myspace mp3), skriv gärna vad ni tycker. -Klas
  9. men dom har väl inte spelat in med klick helt enkelt...
  10. Hm, skulle installera min fxpansion vst - rtas och gick till deras sida för att kolla efter uppdateringen till Tiger + PT7. Men det fanns ingen? Kollade lite på deras forum och det verkar som om de ska släppa en ny version man måste köpa för att köra.... Gah! Tar det aldrig slut? Börjar tröttna på Apples maskopi med mjukvaruföretag.. Känns som om lite bakåtkompabilitet inte precis skulle skada... misär!
  11. Tydligen var mina pengar någonstans i skärselden mellan bank och digidesign. Fick tillbaka pengarna från banken idag då inte digidesign tagit emot dem, det roliga är att handelsbanken sa att pengarna redan hade gått när jag frågade från början... 😆 Ja ja, pengarna kom idag, funderade en stund om jag skulle gå på stan och betala extra för att slippa digistore men beslöt att det måste ha varit någon tillfällig bugg som förstörde förra gången... Och den här gången funkade det... Aaaaaah! 😆 Håller på att installerar nu, soft.
  12. Jo, jag bestämde mig för att det var lika bra att köpa tiger och pro tools7.. Men säg den olycka som kommer ensam..... Apple har ju grym kundservice och tiger var hemskickad med bud, utan fraktkostnad, två dagar efter jag beställt. Kanske fått det dagen efter om jag inte lagt in beställningen på kvällen. Men digidesign... gah! Misären kom och slog mig i ansiktet igen när jag skulle beställa pro tools 7. Eftersom det är billigare att handla genom digistore än i en musikaffär på stan så tänkte jag att det var en bra ide. Digidesign känns ju som ett pålitligt företag. Så efter att ha lånat ihop pengar och klickat in beställningen så får jag upp en "kunde inte hämta pengar från kortet. typ" -skylt. Problemet är att pengarna dragits från kontot... nooo! Digidesign vill naturligtvis ha bevis på att det dragits och handelsbanken kan fortfarande inte se vart pengarna gått(beställde på onsdagkvällen). Hur som helst så måste jag vänta till efter helgen innan banken har informationen... Speciellt roligt när man spelar in skiva och det är bråttom med prylarna! Ja ja, det ska väl lösa sig!
  13. ok. nu har jag reparerat skivbehörigheter.... funkar fortfarande inte.
  14. hm, reparerat skivbehörigheter?! det har jag nog inte gjort.. jag lade helt enkelt pluggarna i skräpkorgen... Stod så i pdfen... har spart allt i skräpkorgen dock så att jag inte gör nåt dumt... startat om efteråt gjorde jag också.
  15. damn, nu gjorde jag som det stod i pdfarna som följde med... tog bort filerna ur application support/digidesign/plugins men det hjälper inte.... Måste säkert ominstallera hela pro tools.... gah! 🙂
×
×
  • Skapa ny...