Jump to content
Annons

theupgrade

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Var ute i en förstaklassig mastringstudio i Nacka för några år sedan. Har glömt bort både namn och adress och undra om ni kunde hjälpa mig hitta den igen. Det var en amerikan som hade byggt mastringstudion i anslutning till hans villa och de hade en hemsida. De arbetade på uppdrag av de större skivbolagen. Bortsett från det minns jag inget mer.
  2. Har en liknande clap i ett projekt som troligtvis är samplad och jagar original samplingen för att få en renare mix. Har ni stött på samma eller likadan clap som används i ? Den används även i . Jag är medveten om att placera clap strax innan kicken samt reverb har stor inverkan på resultatet.
  3. https://www.iwantthatsound.com/product/organic-perc/
  4. http://www.uvi.net/en/synth-sound-design/xtreme-fx.html Allt du någonsin kommer att behöva ingår. Bra kvalitet dessutom.
  5. Har stött på ett tekniskt hinder i mina produktioner. Har testat många olika samples och metoder för att få till ett "djupare slag" i mina kicks utan att uppoffra dynamiken. Här finner ni flera ljudexempel på vad jag eftersöker: http://cl.ly/302d0y2d2f3a Naturligtvis framhävs kicken genom att compress sidechaina övrig musik. Att slänga på en hård limited på kicken är ett enkelt sätt att lösa det på, men då försvinner dynamiken. Är det möjligtvis bara top-kicken som man komprimerar hårt? Jag är på jakt efter en strategi för att kunna själv kunna mixa fram liknande kickar i mina egna produktioner. Är det något ni skulle kunna hjälpa till med?
  6. Har vissa produktioner där jag skulle vilja byta ut mina stråkar till mer "realistiska" stråkar. Skulle vilja samarbeta med någon som är bättre på att programmera stråkar, men vart hittar man dessa?
  7. En hobby är något du utövar på din fritid eller något som inte är din huvudsakliga försörjning. En hobby kan till exempel vara hemslöjd, biodling, trädgårdsodling, djuruppfödning, jakt, fiske, hästsport eller kulturell verksamhet. Oroa dig inte. Man får tjäna pengar på sin hobby. Läs mer här: https://www.skatteve...81445/34411.pdf
  8. Wildboys studio i Årsta. Säkert fullt nu men ställ dig på kö.
  9. Tack för tipset. Såg att han satt i Göteborg i jobba. Kan funka. Helst vill man ha någon från Stockholms trakterna.
  10. 2 erfarna och hungriga musikproducenter sökare någon som kan hjälpa oss förädla vår musik. Vi har ca 10 års erfarenhet så vi kan göra det själv. Men vi skulle vilja avlasta detta arbete och samtidigt få ett externt perspektiv. Vi jobbar från studios i Årsta och arbetar till stor del med elektroniska musikproduktioner med akustiska inslag. Skicka ett pm om du vill hjälpa oss mixa morgondagens musik. Mastring kommer att ske hos cuttingroom. Ett exempel på hur man vill att det ska låta:
×
×
  • Skapa ny...