Jump to content

theunknown

Medlem
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

theunknown last won the day on April 24 2013

theunknown had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutralt

About theunknown

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 07/23/1989

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm
 • Intressen
  Spela musik, mixa, mastra
 1. Nu också på Spotify:https://open.spotify.com/album/1D7eyZRQrZHdSOqOyEwQx0
 2. Hej! Mitt band God Mother släpper idag en ny split-EP med det brittiska hardcore-bandet Artemis. Den finns tillgänglig på 7" vinyl samt digital nedladdning/stream. Allting är inspelat och mixat av mig och sedan mastrat av Brad Boatright på Audiosiege. Lyssna in om ni gillar snabbare och hårdare musik: https://godmothersverige.bandcamp.com/album/god-mother-artemis-split
 3. Spotify: http://open.spotify.com/album/1QMfAadsayTseMPg9qoCVS
 4. Tackar så mycket för alla dessa vänliga ord!
 5. Tackar, kul att du tycket det låter bra. Förstår att musiken/genren inte är allas kopp te såklart.
 6. Bandcamp: https://orecus.bandcamp.com/
 7. Tack så mycket! Ja jag har ju mitt main-band God Mother som tar upp den mesta av min tid och de andra i bandet har sina andra band. Men till slut så fick vi tid att spela in en EP. Får se vad som händer i framtiden.
 8. Time will tell.. Nej men vi får se, vi började med tanken att ha det endast som ett studioprojekt med beroende på hur det går med släppet av EP´n nu så kanske det blir nått gigg i framtiden. Vi får se 🙂
 9. Tackar! Kul att du gillar det! Vi är från Stockholm. Vi startade väl projektet runt 2011 men har varit otroligt inaktiva då vi alla i bandet har andra band som tar upp större delen av tiden och detta mer varit som ett sidoprojekt. Men vi tog till slut tag i det hela och spelade in en EP i alla fall haha.
 10. Tjena! Mitt ena band Orecus släppte idag vår nya EP Conclusion. Vi spelar någon slags svensk dödsmetall men en groove:ig twist. Allting är inspelat, mixat och mastrat av mig. Jag spelar även trummor i bandet. Lyssna gärna! 🙂
 11. Tack, kul att du gillar låten och mixen! Som du säger så är videon lite trippy och extrem som inte faller alla i smaken kanske, men så är ju musiken också hehe. Tack för lyssningen!
 12. Mitt band God Mother släppte precis en ny video från vår kommande slit EP tillsammans med Artemis. Släpps på 7" vinyl senare i vår. Kolla in den här: Inspelad och mixad av mig.
 13. theunknown

  -

  Jag har hört exakt samma sak från kollegor och vänner som jobbat på SR. Förjävligt helt enkelt.
 14. Nu är jag inte helt säker men vad jag kan se så är de bara replokaler? Har som sagt redan en bra replokal så inte riktigt de jag är ute efter. Men tack ändå för tipset!
 15. Ja jag kikar flitigt på Vend också, men hittar aldrig något intressant förutom vanliga replokaler. Ska kanske specificera att jag inte är jättesugen på att hyra in mig i en befintlig aktiv studio då jag har all egen utrustning jag skulle vilja sätta upp samt har ett par samarbetspartners som jag redan vill dela med.
×
×
 • Create New...