Jump to content
Annons

Fredricalfred

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. För att få lite inspiration, hur brukar ni micka era trummor? Hur många kanaler, placering och mickar kör ni? Om ni skulle köra en liveinspelning tillsammans med gitarr och bas, hur hade ni mickat då till skillnad från helt själv?
  2. Haha, ja det kan man undra.. Brukar ha kort, dator och mickar i ryggan och köra mobilt i repan, det har varit då det har hänt. Börjar packa ihop och glömmer stänga datorn innan Ljudkortet.
  3. Har fått blue screen med mitt Focusrite Scarlett 18i20 också, har lokaliserat problemet till att det blir så när jag råkar stänga av ljudkortet innan mitt DAW, sedan när jag trycker något i programmet får jag: APC_index_mismatch -- 0xc0000001 Gammal tråd och så, men kan det vara något liknande?
  4. Ja, ser det nu också, Usb 2.0 audio interface. Ska ta och kolla lite mer när jag kommer hem, men vad är normal latency för ett usb2 interface? Datorn är det inget fel på, 16gbram och i7, det lär väl var tillräckligt för det mesta?
  5. Har hört gott om deras bandmickar, kan vara stor skillnad från mick till mick dock.
  6. Tjena! Har ett Focusrite 18i20 till en ny Lenovo, usb2 kabel, har usb 3 kontakt i datorn. Är det möjligt att byta ut usb 2 kabeln till usb 3 för att få lägre latency? Usb 2 har ju rätt låg fart (60mb/s) mot usb3 (625mb/s), det borde väl få ned letancy en hel del? Sitter inte vid datorn nu, men har för mig att det ligger på 10ms i latency, vilket jag tycker känns alldeles för högt. Eller hur ska man kapa fördröjningen?
×
×
  • Skapa ny...