Jump to content
Annons

Robert Von Daimlen

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Robert Von Daimlen

  1. Du bör, vid lägsta latency ca 1-3ms, kunna köra runt 150 spår med runt 300 tunga pluggar typ Waves R eller liknande. Annars kan du nog byta upp dig.
  2. Jag misstänker, eftersom du skriver som du gör, att bandmiken verkligen har åkt i golvet. 😆 Vilken bandmik är det vi pratar om förresten?
  3. Kolla in Korby Convertible. En mik med lösa kapslar, nämligen 251, C12, U47 och 67. 50 lakan nånting, men bättre blir det inte.
  4. Du menar Cut & Paste nördar? 😆😆😆
  5. Om du gillar ljudet så köp ljudkort med optiska adat anslutningar och lira in på en DAW med omvandlarna från din adatmaskin.
  6. Varför har alla så mycket skit runt sin arbetsyta? Ursäkta, men det ser som nåt jäkla gamerhörn. Jag kan också drälla ner och så ibland, men städar fort bort för det går inte att jobba seriöst vid en dator om det är tre ton colaburkar och papper i vägen. 😳
  7. Producent är den person som man, innan projektet börjar, bestämt skall få cred som just producent. Sen vem som proddat plattan i verkligheten eller om han ens varit på plats har inget med saken att göra.
  8. Man kan inte göra reggae framför ett tangentbord. Bättre att hålla sig till techno om man inte kan spela några instrument. Reggae ska framföras och spelas in med riktiga instrument, orglar, blåssektion osv annars låter det bara nintendo. Låten i denna tråden låter nintendoreggae.
  9. Alla mickarna som hittills nämnts i denna tråd är skit. Lägg på en tusing till, så får ni åtminstone en ADK Hamburg eller Vienna Edition, eller en beggad mik från något mer etablerat märke. Men ska det låta bra får man närma sig femtusenstrecket, då går det att få resultat som man slipper spela över när man köper nästa mik.
×
×
  • Skapa ny...