Jump to content
Annons

DarkActivities

Medlem
  • Antal inlägg

    119
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om DarkActivities

  • Födelsedag 1987-10-07

Om mig

  • Stad/plats
    Falun, Sweden.
  • Intressen
    Att göra musik!

Socialt

  • Skype
    darkactivities@hotmail.com
  1. Ja nu har det kommit ett FL-Studio 7! "Image-Line has released version 7 of their award winning program FL Studio. Check to see what is new in FL Studio 7." HÄR!
  2. Undervisning? .. Står det inte lite i dokumenten du fick när du köpte FL-studio? 😆 Annars är det ju bara att logga in på FL-Studios hemsida och kolla in Video tutorials!! 😉
  3. Gratis vet jag inte! 😱 hoppas ju att dom har varit det! fick en cd från min polare! efterfrågade om fler samples och fick låna hem en bränd cd! 😱
  4. TRIST! Som Nexustwins sa så går CPU'n segare, och det märker jag .. 😛 Det är 949st nya effects och FX's .. Skulle vilja ha alla dom i Wav format! men palla spara om 949st SAMPLES!!! 🙂🙂 Det finns inget program som gör allting automatiskt?! 😎 Skulle ha varit skönt, men sen vet jag då inte vilken bitrate som skulle ha varit bra om jag nu skulle få för mig att spara om alla samples ..
  5. Önskar att jag kunde spola tillbaka mitt liv ett par år! Då jag istället hade valt att gå en musikutbildning! 😎 Tyvärr kostar det ju rätt så mycket om man ska gå en idag, tyvärr! 🙂 Så det blev handels istället ...
  6. DarkActivities

    Mp3 format!

    Hejsan! jo nu är det ju såhär att jag har en heeel deeel med sample kits! Men tråkigt nog så är dom i MP3 format!? Fungerar dom i FL studio? Det är ju FX, Effekt osv .. Tackar för svar!
  7. Tackar tackar! Låter väldigt bra det där!! 😄 Ja en MIDI klaviatur har jag 🙁 en CME UF5, Men hur kopplar jag då in racket i MIDI klavven? jag har ju självklart MIDI kanaler i den .. plus massor med annat! 😄 Men racket ska kopplas in i MIDI misstänker jag?
  8. Assar: Ja jag hade tänkt att spela in röster .. eller kanske sjunga lite själv! 😄 typ spela in lite saker ..
  9. Stämmer helt och hållet!! Ska ner till affären sen och prova, fast är ju lite pinsamt att stå och sjunga i en musikaffär! 😄 Men men!
  10. Hua!! PIIIIIIIP!! 😄 Men alltså, var det meningen att man skulle höra ljudet? .. har hört lite om det här Mosquito, Att äldre personer inte kunde höra det alls?
  11. Hejsan alla! Jo nu är det såhär att jag hade tänkt att skaffa mig en mic! Jag hade ju självklart tänk att koppla in den i min dator, för att sedan använda den i FL-studio! Men jag vet inte riktigt vilken modell som kommer att behövas ... Kommer jag att behöva en Kondensator eller en Dynamisk!? Vill ju klart ha det renaste, klaraste och bästa ljudet! kanske inte den bästa mikrofonen! men någon utav dom som är bäst, om man säger det så. Tack på förhand! //DarkActivities. 😄
  12. Ja en Mackie hade jag också tänkt mig, men dock så är dom så dyra! 🤪
  13. DarkActivities

    Loop

    Jaha okej! I get it! 😛 Blev ju lite fundersam först 😎
  14. Haha skitbra Danabacken! Jag ska inte tänka! 😄 Bara flyta med .. 😉
×
×
  • Skapa ny...