Jump to content

georgep

Medlem
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About georgep

 • Rank
  På gång
 • Birthday 05/30/1955

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm
 • Min utrustning
  Kurzweil PC3LE6.
 • Intressen
  Social architectural VR. Music and lyrics. Film production.

Recent Profile Visitors

3,331 profile views
 1. Ja, Conflicted Chameleon verkar mera "mitt i tanken". Inget fel på det. P.S. Vid närmare blick var ILLERILL inte heller dåligt. Namnet har ett en kraftfull visuell belastning i och med upprepnignen ILL ILL. Jag lyssnade på dina låtar också. Rapp er en genre jag brukar undivka men jag fann dem sköna, både musik och text.
 2. Ett annat bra kriteria som du automatiskt uppnår då du väljer engelska är att folk skall kunna uttala namnet 🙂 Conflicted Chameleon stämmer väl med din historia. Om man leker med tanken, har du någon reservord på "Conflicted" som säger samma sak? Jag tycker "Conflicted" är litet sliten och formelt. Men trots det så duger det väl. Egentligen "Conflicted" och "Chameleon" syftar på samma sak. Vad vore om man var minimalistiskt och valde bara Conflicted eller Chameleon? 🙂 Conflicted är starkt, tycker jag, men det är kanske redan taget. Ursäkta om jag krånglar till det. Bry dig inte, isåfall.
 3. Jo, jag har under en period skrivit instrumentala låtar på datorn i midi mha ett sequencerprogram och synt. Jag spelar elbas men är dålig på piano. Jag mäktade inte heller lägga in melodier. Efter en lång period hittade jag en partner som tog på sig att arrangera om, lägga till sång och sjunga. Vi träffades aldrig fysiskt men höll tät kontakt via epost. Han drev så att urspungslåtarna som var något retro blev modernare. Jag bidrog med verser. Det är bra att jobba med en partner men det kan vara svårt att bli accepterad. Jag betalade min "biljett". Det blev ett album som är under avslutnin
 4. För det första, lycka till! Jag söker faktiskt samma sak. Fast jag har ganska udda musiksmaker och arbetssätt. Men jag bor i Stockholm ?
 5. Jag lyssnade och tycker att det inger en fräsch och annorlunda anda. Jag känner igen en viss röd tråd från din tidigare låt på youtube, Ordens soldater. Du är inte rädd att ta tag i musiken på ditt sätt. Jag gillar röstmellodin och klangfärgen i rösten. Har du möjlighet att lägga även verserna vid sidan av musiken (behöver inte vara i klippet, utan som vanlig text vid sidan om)? Kul att kunna lyssna! Jag väntar på flera låtar. Lycka till! Jag skulle kunna bidra med texter om du finner att min stil passar. Utan förpliktelser från din del.
 6. Kul, tack för inputen! Vad gäller robotrösten, vi diskuterade en del om valet. Jag tycke så mycket om rösten innan man lade på vocoder. Jag ville nästan behålla båda varianterna. Men man kan inte få allt. Överhuvudtaget ångrar jag inte valet till slut. Det får bli :-)
 7. Hej! Om ni har lust kan ni lyssna på två låtar jag skrivit och fått slutmixade av Rexius Records i Göteborg. Det är musik jag skapat på skoj utan att bry mig om genre eller vilken musik som är inne nu. Första låten High Fever Delirium innehåller antydningar till Michel Jarre och en rösttext som pekar på några moment ur rockmusiken. Simon Hultin från Rexius Records, som hjälpte med finputsning av låtarna sjunger. Jag jobbar nu att få klart material för ett album. Syftet med albumet är mer att ha det roligt och skapa musik som förhoppningsvis duger som filmmusik.
×
×
 • Create New...