Jump to content
Annons

morum

Medlem
  • Antal inlägg

    46
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    sweden, motala
  1. jag fixar det under dagen åt dig =)
  2. jag jagar textförfattare ännu. en polare skulkle ta en kik på det med. ni som kan tänkas vara intresseradde kan juh hitta mig på fb "jeppe preben jepsen" så kan jag skicka låtarna till er =) lite upplevelser o så =)
  3. jäkligt bra sifda. men snor jag bara en text där så riskerar jag att släppa en låt som har samma text som 10 till 😛 men har bett om hjälp där med för nått eget
  4. jag tänkte köpa in absorbenter också till min lilla omgjorda klädkammare 😛 så följer denna tråd 😄
  5. Har ett heavy metal projekt som fastnat då förre textförfattaren lade av. jag har 3 låtar som saknar text ännu. skullee behöva ha en text så fort som möjligt till dessa så att sångaren kan sjunga in låtarna och resten av materialet kommer till mix. =) kan maila dessa låtarvid intresse.
  6. morum

    få ut sin musik

    På lördag så släpper vi en singel med bandet och jag undrar vilka radiostationer man kan höra av sig till som spelar osignad musik? det är heavy metal =)
  7. få smyga in med att jag har ett par aktiva Behringer Truth B2031 till salu. Dom har ett jävligt cleant ljud. tänkte 1500 + frakt (dom väger tyvärr bly) jag bor i motala =) Jag är supernöjd med dom men ska nu flytta in i en mindre lägenhet.
  8. morum

    AD Drumms

    Jag har skaffat mig en stationär dator till studio bruk och tänkte flytta mitt adicctive drums över till en extern hårddisk från bärbara datan. någon som gjort detta? då jag ej hittar info om det på deras hemsida, och har ej internet så jag kan ladda ner deti studion. vill som sagt ha programmet på en extern håtddisk.
  9. jag har min egna studio/skivbolag. ni kan få spela in i min studio för 1000 lappen om dagen. mix och mastring är jag ny på men för pengarna ni får över kan ni betala ett proffs för. finns i motala. smsa om det kan vara intressant. 0725066555
  10. menar du att allt hamnar på samma spår? för att få alla ingångar på olika spår så måste du använda firewire. (kanske missförstod detta fel) men funkar det bra för övrigt för jag funderar på o uppgradera studion med detta kort. =)
  11. morum

    Studiosamarbete

    jag har en studio på hobby nivå där vårt band spelar in. jag jobbar gärna med folk i den =)
  12. morum

    musik forum

    menar där man kan hitta band, spelningar, sälja sin utrustning o köpa.. ja som denna fast bara inriktar sig direkt på musikerna och instrumenten. förstår du mig rätt?
  13. morum

    musik forum

    Finns det liknande musik forum som detta fast med band och utrustning. det fanns jamma.se förut. är ute efter något liknande. någon som känner till något?
  14. själv är man trött på att vissa inte skickar till sverige. :/ är ute efter en ibanez rg 7321a. billigast på ebay. men inte en jävel skickar till sverige :/
×
×
  • Skapa ny...