Jump to content

TUFFTUFFTUFF

Medlem
 • Content Count

  752
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About TUFFTUFFTUFF

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Oslo

Personlig information

 • Hemsida
  http://www.myspace.com/goldcrushoslo
 • ICQ
  0
 1. Tack för svar . Jag såg det erbjudandet och hade precis köpt alla 3 när jag postade förra posten, he, he, men hade inte hunnit testa.. men det har jag nu. Diezeln och Fryetten låter kanonbra ju, klart imponerad . Har du några mer förlsag på bra Reampzone-profiler som jag borde checka ut så lyssnar jag? Här går det mest i mid to high gain, typ hotroddad Marshall.. Friedman och sånt.
 2. Bump. Är på Kemperköret så hit me gärna med flera bra förslag vettja :) . Deadlight studios har ju en del läckra profiler, men jag är alltså öppen för förslag :) ..
 3. Hallojs. Om du har kvar den och fortfarande är intresserad av att sälja den.. PM:a (det gick inte att skicka PM till dig) eller skicka mail till tufftufftuff1 SNABELA hotmaail punkt com .
 4. Hej, testa en JCM 800 2204 eller 2203 och se vart det tar dig. Men se dig inte blind på Marshall, varför inte tex checka ut en Orange Dual Terror? Kanonamp. Bra storlek, inte så dyr, krämig dist, mmmm .
 5. Hej, jag bor i Norge så jag har nästan inte handlat på Vend, men den "norska motsvarigheten" Finn.no, har en betalningsgarantilösning som kortfattat går ut på: 1. Köpare och säljare blir eniga om pengasumman. 2. Köparen fyller genom betalningsgarantin i adress, namn och telefonnummer. 3. Säljaren gör det samma + kontonummer. 4. Köparen sätter in beloppet + procentdel av beloppet (som går till Finn.no) på ett konto som Finn.no råder över. 5. Säljaren får veta att pengarna finns på detta konto och får besked om att sända varan. 6. Köparen har ett visst antal dagar (10 tror jag) på sig at godkänna köpet och när köpet godkänns så sätter Finn.no över pengarna till säljarens konto. Om köparen inte gör något så överförs pengarna automatiskt till säljaren inom 10 (?) dagar. Om köparen inte godkänner handeln så blir det tvist . Det finns såklart brister i detta också och det går ju att svindla ändå och det blir ord mot ord, men jag tror att det är svårare att göra det många gånger, som den här mannen eller damen på Vend tydligen har gjort.
 6. Först ett "Tusen tack" på riktigt, batz, precis vad jag var ute efter, snällt att du tog dig tid att skriva här . Sen ett ironiskt "Tusen tack", nu blev jag sugen på att testa Kempern igen, he, he.. men jag säljer inte AXE II förrän Kempern är ordentligt testad .
 7. Njae, för min egen del så vill jag gärna ha en burk som jag kan spela genom hemma plus använda när vi ska spela in med bandet och bägge två fungerar till det, så nog går de väl att jämföra.. i alla fall liiiitegrann .. eller? Nejdå, men jag förstår vad du menar, det är inte samma grej, jag vet, det är sant. Men när jag köpte en Kemper för ca ett och ett halvt år sedan och jämförde den med min Axe II så var det ingen tvekan om vilken jag skulle behålla av de. Och det var inte pga effekterna, det var pga ljudet generellt (mest bara amp in i kabinett) och känslan och där vann AXE II helt klart. Folk påstod då att man kunde profila AXE men det lät inte bra och känslan var inte där (obs, min personliga åsikt). Men mycket har säkert hänt sedan dess, bägge burkarna har ju uppdaterats så därför är jag ganska nyfiken på hur det är i dagens läge. Om Kemper har klarat av att få till det jag saknade, lika bra ljud och lika bra känsla som AXE II, så är det ju väldigt frestande. Man kan ju inte ta något seriöst på varken Kempers eller Fractals forum angående jämförelse mellan de två och på Youtube är det lätt att bli lurad, i alla fall för mig. Så därför skulle det vara schysst att höra om någon, som inte är Fractal eller Kemper-fanboy har jämfört de två nyligen. Nu är jag ute på väldigt tunn is och vet inte riktigt vad jag pratar om här, men kan man inte profila effekter med Kempern? Eller i alla fall en amp med en effekt framför? I så fall borde man ju kunna få bra effekter den också. Alltså jag använder inte många effekter men jag bara undrar.
 8. Hej, nån här som har testat och jämfört en Kemper med en Axe II där bägge två har varit typ up to date firmware-mässigt?
 9. Hej, vi har börjat researcha möjligheterna inför nästa fullängdare med bandet. Nån som har några tips på en bra studio till punkrock (vi låter typ så här live http://www.riots.no/videos.html). Budget? Vet inte, vi har inte kommit så långt i planläggningen, men nånstans runt 10000:- totalt för.. hm, let´s say 4 dagar? Helst så nära Oslo som möjligt eftersom det är där vi bor men det är inget krav. Allt kan vara av intresse, vi är öppna för det mesta. Reklam för egen studio är definitivt tillåtet . Mathias.. Riots.
 10. Verkar inte lilla rackaren lite rolig? En stationär Windows 8 PC som förvandlas till en Windows 8/Android-tablet. "Ah, jag tror att jag har lust att mixa plattan med lurar i sängen" lixom. Gå tillbaka till den stationära och checka ljudet i monitorerna.. mmm, kan leva med det .
 11. Någon som har erfarenhet med att köra Cubase på touchscreen PC, till exempel Sony Vaio Tap 20. Verkar ju kanon, men hur funkar det i praktiken?
 12. Hmm, inte läst, nej. Jag läste min egen monitor-hörlurstråd och kom på den briljanta ideen att fråga här om nån har nåt roligt att sälja .
 13. Hej, nån som har ett par Genelec 6010A, Genelec 8020 eller andra små monitorer till salu? Jag är också intresserad av att köpa Ultrasone Pro 2900 eller Sennheiser HD 600.Jag ska köra sträckan Oslo - Göteborg - Skövde - Eskilstuna - Oslo skärtorsdag-måndag (28/3-1/4) så kan de plockas upp på vägen så hade det ju varit mumma. Av eventuella bytesobjekt så har jag en Martin DM med Fishman Matrix pickupsystem, Orange microterror-kabinett, gitarrpedaler och en Gibson Joan Jett Melody Maker.. några bilder finns här: http://forum.gitarnorge.no/topic/29560-selgesbyttesmartin-dm-med-fishman-pickupsystem-gibson-joan-jett-melody-makertraadloest-system-for-gitareq-preamp/ Feedback från folk som har handlat med mig finns här: http://forum.gitarnorge.no/topic/21539-tufftufftuff/ Mathias
×
×
 • Create New...