Jump to content
Annons

Jimboo

Medlem
  • Antal inlägg

    33
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Jimboo

  • Födelsedag 1979-07-09

Om mig

Socialt

  • Skype
    jimmy_ottosson@hotmail.com
  1. Jimboo

    Trasig cubase skiva!

    Hej hej alla! Det e så att jag har Cubase sx3 + alla uppgraderingar till CB 5.. men när min förra dator krashade så var jag tvungen att tömma den å då insåg jag att mina kära monster (Barn) hade repat sönder skivan och min nyköpta macbook Pro 15 tum (skryt) inte kunde läsa disken.. Kort å gott hur fasiken får man tag på bara själva skivan?? Har sökt så in i bomben på någon plats att tanka ner den men inte lyckats.. Är det någon som vet .. Tack på förhand.. 🙂 // Jimmy
  2. Hej hej, Nu ska vi se.. Jo så här är det: Jag jobbar på en fritidsgård som bara sysslar med musik och i vår studio som vi har så är det 3 till 4 olika personer som producerar musik, Problemet är att alla går in och pillar på inställningar som dom inte borde göra både i windows och i Cubase egna inställningar. Ett annat problem är också att man går in i varandras mappar och "ljuvlyssnar" på låtar och annat privat. Vi har provat att lägga upp flera användare i windows men detta gör ju att man får alldelles för mycke begränsningar.. Då kommer frågan : Finns det något smidigt program som gör detta smidigare och bättre än windows inbyggda. Dom funktioner som bör finnas är att man kan välja vlika mappar en viss användare ska komma åt och vilka inställningar som dom får tillgång till? Tack på förhand Jimmy Ps kan ha förklarat aningens flummigt .. men pm:a mig om ni inte fattar va jag e ute efter 🙂
  3. Shit ..!! Du e ju grym! Tack tack tack och åter tack.. ska sätta mig ikväll och klura på detta.. Mvh Jimmy
  4. Jimboo

    Vilka trummor ?

    Hej hej.. Har kanske en rätt konstig fråga men men.. Jag har hittat en låt som jag bara måste få tag på "soundet" ifrån. (Trummorna) Vet att det är mycke effekter och liknande som avgör en hel del.. men trummorna används i många låtar... Typ.. hmm Gamla cheiron studion verkar vara stor användare av dessa.. Låter är med Marc Anthony och heter Tragedy.. Här e en länk till den Kan någon tipsa om hur jag får fram detta något omoderna ljud så vore jag evigt tacksam. . /// Jimboo
  5. Jag har en samling med Rosa kossor. Men dom är ganska tysta så det är bara 2 mb. Skojja bara . Är också nyfiken på lite bra ljudbanker! Tjingeling!
  6. 😳 Lisa i Bullerbyn!! va fan, jag som alltid trodde att jag var en klockren albert eller kanske tillochmed hästen i pippi. Stor besvikelse må jag säga!!! ja ja de blir la några timmar hos psykologen ikväll då!!
  7. Grymt .. Tack för tipsen. Det låter fantastisk bra.. precis sådan ljudbild som jag är ute efter. .
  8. Hallå hallå.. Tycker att det låter skitbra. Snygg ljudbild, (men då är jag iofs störtförtjust i utpannade guror) Sångljudet är även denna gången helt otroligt snyggt. Skulle bli tacksam for lite inside info om dina inställningar och utrustning mm. Keep it up!!
  9. Ni har gjort det igen. Svin bra!! Äh va fan trummorna är lite statiska men det funkar hur bra som helst. Vet inte va man ska säga mer. Väntar på skiva!!
  10. Och när vi ändå är igång så.... ________________ Morgan ________________ Sug på den!
  11. Vet inte om det är rätt tråd ..men men .. Tänk om Adam Alsing och Leila K skulle gifta sig .. Efternamnet skulle då bli Leila Kalsing!!
  12. Hallå.. Grattis som in i bomben!! Jag har surfat runt ett par gånger på er sida.. Tankade ner månens sista glans för några veckor sedan.. Och du!!!!!! FY FAN VA BRA DEN ÄR.. Keep it up!
  13. Hej hej. Detta var riktigt svårt. Men men 6p. Special Offer - Helt klart snyggast ljudbild. Snygga stämmor. Men när det drar igång så är det lite för mycket för mig. 4p. D.N.A - Bra melodi. Svängig. Cool röst. men dock inte den bästa ljudbilden. 2p. Everything is free - Gillar orgeln skarpt. 1p. This is it - Gillar låten. men för in i böveln.. SJUNG inte!! .. ___________________________________________________ För övrigt: Tycker det är på tok för dålig engelska. om man inte behärskar språket så bra så sjung på svenska. Men det finns helt klart en del ljusglimtar i låtarna!! Keep up the guud wörk!!
  14. Hej Hej.. Det skulle helt klart underlätta med ett ljudklipp. 🙂 Fixa de så lovar jag att alla snälla människor på forumet kommer att skriva som galningar Ciao bella
  15. Faaaaaan Jag som precis gjort en låt i.. C, G, Am, F!!! Löjligt!
×
×
  • Skapa ny...