Jump to content

Signert

Medlem
 • Content Count

  1,307
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

5 Followers

About Signert

 • Rank
  Veteran

About me

 • Kön
  Man

My music online

 1. Jodå, man kan köpa ett shockmount till. Samma som till 103:an (EA1). €199, dvs mer än en tredjedel av priset för micken (€585).
 2. Inte omöjligt. Vi får väl se...
 3. Vi håller på och lyssnar igenom alla bidrag och skall försöka avgöra så fort som möjligt. iPoden går varm.
 4. Ja, för bövelen. Det skall vara DIN version.
 5. Ohhh.... Originalutgåvan av demoversionen. Fatta att du har tryggat din pension.
 6. Eller på Spotify, som Thomas länkar till i första inlägget. <reklam>Eller om man köper plattan på Wonderlandrecords.com, CDON, Klicktrack, Bengans, eller någon annanstans. </reklam>
 7. Det vet Thomas. Han har nämligen tempomappat låten, takt för takt. Så KAN man göra om man inte spelat in till klick, men det är på inget sätt nödvändigt. Om man inte heter Thomas.
 8. Japp. Tre raka segrar blev det. Forumets Carola, det är jag. Fast snäppet bättre, hon ställde ju upp en fjärde gång utan att vinna. Förresten, om det är någon som har tänkt besöka Arvikafestivalen så kolla in oss på Lyran, lördag 4 juli, kl.22. För alla Göteborgare blir det Wonderland Records Arvikauppvärmning på Storans klubbscen på lördag 27 juni. Så kan det gå när man är med i Studiofestivalen, som sagt. Nu väntar vi bara på att redaktionen hör av sig för en "spår-för-spår", så har man nått den absoluta toppen.
 9. Sången är väl det enda viktiga? (Ja... det är alltså jag som sjunger...) Alldeles för länge sedan jag postade i forumet, gött att ha en anledning igen. Vår debutplatta är alltså ute nu (kolla länken i Thomas meddelande) och är världens första album som inleds med en studiofestivalvinnare.
 10. Hm... Det var inte denormalisteringsproblem. Det verkar vara kombinationen Firefox 3 och Roomworks SE som får mätaren att slå i taket. Roomworks SE är väl helt enkelt cpu-tung. Får fortsätta hålla ett öga på det, FF brukar jag ändå inte ha igång medan jag jobbar i Cubase. Tack för hjälpen ändå!
 11. Ah, det har jag inte ens tänkt på, eftersom det problemet bara har dykt upp för mig i samband med tredjepartspluggar tidigare. Kan var värt att prova. Tack för tipset!
 12. Kör Cubase Studio 4 (helt uppdaterat) på en PC under XP. När jag använder Roomworks SE i något projekt dröjer det inte länge förrän cpu-mätaren börjar slå i taket och ljudet börjar knastra. Detta även i små projekt med få andra effekter och mjukvaruinstrument. "Ah, men Roomworks drar mycket cpu", säger ni. Men då svarar jag att till saken hör att jag har testat att byta Roomworks SE mot t.ex. SIR, som är en rikigt tung plugg, och då MINSKAR cpu-åtgången. Kraftigt. Är det min dator som är sjuk? Har testat att installera om hela Cubase, men utan någon förbättring. Nödlösningen har blivit att återgå till Reverb A för work-in-progress, trôkit! Nån som haft samma problem? Tack på förhand!!
 13. Verkar inte vara någon som bumpar, så det gör jag =) Tänkte köpa tc helicon VoiceLive men på Amazon så skeppar de inte den till mig =/ Så någon som vet vart man kan köpa den? Vilken musikaffär som helst, skulle jag tro. Köpte min Voicetone Create på MUG i Göteborg. Thomann funkar också, om du vill köpa på nätet.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.